FOTBAL  »  LIGA 3  »  UNIVERSITATEA CRAIOVA

VIDEO FC U Craiova, la al doilea succes consecutiv în Liga a patra » Victorie fulminantă în deplasare + fanii au fost din nou la înălțime

foto: facebook/FC Universitatea Craiova +1   FOTO
foto: facebook/FC Universitatea Craiova

Articol de GSP - Publicat sambata, 19 august 2017 13:43

FC U Craiova a câștigat și al doilea meci de la revenirea în Liga a patra, impunându-se în deplasarea de la Tractorul Cetate, echipa care a câștigat seria anul trecut. 

Alb-albaștrii s-au impus cu 5-3, după ce și la pauză s-au aflat în avantaj, scor 3-2.

La gazde a evoluat din primul minut și fostul căpitan al Craiovei, Dorel Stoica, ajuns la 38 de ani. Chiar dacă acum abia îl mai încape tricoul,  mijlocașul și-a păstrat talentul de a bate lovituri libere și a înscris golurile 2 și 3 ale celor de la Cetate. 

La fel ca în prima etapă, ultrașii din Peluza Sud 97 au creat o atmosferă superbă, încurajându-și echipa pe toată durata celor 90 de minute. 

În prima etapă, craiovenii s-au impus pe teren propriu în fața Dunării Calafat, scor 4-0. 

Etapa viitoare, FC U Craiova va juca pe teren propriu cu Ajax Dobrotești, sâmbătă, 26 august. 

Save

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (49)
243144399532651
 •  20 August 2017, 12:29

mititelu are dosar de evaziune pe Nila Costea, a bagat banii in buzunar cand societatea era in insolventa. Daca stia ca nu are bani de ce a cumparat echipa Craiovei de la Staicu contra unei benzinarii de la intersectia stadionului ???? el a mintit ca are bani, ne-a mintit in 2009 ca echipa se va califica in Europa League si i-a dat Porumboiu cu insolventa in cap ......cum sa joci in Europa ca insolventa ???? si de ce era insolventa ??? ca nu putea plati 300 de mii de euro catre jomamures ? ..........pai omul asta e nebun daca vrea sa fie patronul echipei Olteniei fara bani sa plateasca o datorie de doar cateva sute de mii de euro...........a tinut echipa din banii de tv lichidatatile le lua de la camatari .........asta nu e fotbal ........el o mai tine pana iese la pensie ca asa zis patron la Craiova la fel si cu Hotelul este patron de conjunctura ca este stopata executarea pe motiv de proces ..........sa faca un dus cu apa rece ...si sa se uite la CSU .............sincer nu sunt deacord nici cu CSU .......e prea terna chestia asta cu echipa strict universitara .............sper sa se faca odata regiunea Oltenia incluzand si Arges si Teleorman poate .......nu conteaza cum ............dar trebuie o echipa la Craiova profesionista cu numele natural al regiunii geografice OLTENIA = ALUTENA punct

misuovidiu
misuovidiu  •  20 August 2017, 11:31

Cea mai iubita echipa :X

fcu1948
fcu1948  •  20 August 2017, 10:09
Postat de Danut Ionescu pe 20 August 2017, 00:55

Csu Craiova este echipa oltenilor a fost înființată ptr a compensa falimentul FC U mititelu care nu avea treaba cu Craiova maxima majoritatea primarilor susțin echipele locale.capital electoral nu?asta nu înseamnă că e echipa PSD. Nu as putea vreodată sa fiu suporter PSD dar nici suporter mititel tine de gradul de inteligenta fără sa jignesc .dacă ești fan/suporter echipa X nu trebuie sa arunci cu noroi în ceilalți și sa susții ca doar tu ai dreptate de cele mai multe ori dreptatea este la mijloc sau în partea opusa.

Tu spui ca csu clona a fost infiintata pt a compensa falimentul Universitatii Craiova, insa afirmatia ta denota ori necunoasterea realitatii si implicit prostie, ori rea credinta. La momentul infiintarii csu clona, Universitatea Craiova NU era in faliment. Mai mult, csu clona a fost infiintata de chiar cei care au vrut sa distruga Universitatea Craiova. Daca tu iti compensezi sotia ucisa cu femeia care a omorat-o, atunci nu mai e nimic de spus....

Vezi toate comentariile (49)
Comentează
Close