FOTBAL  »  LIGA 3  »  STEAUA ARMATEI

VIDEO + FOTO Primul antrenament pentru Steaua! Sute de fani au venit în Ghencea pentru a susține echipa

FOTO: Cristi Preda +29   FOTO
FOTO: Cristi Preda

Articol de , - Publicat luni, 17 iulie 2017 08:46

Steaua se pregătește intens pentru debutul în Liga a 4-a, iar astăzi, de la ora 09:30, a susținut un antrenament deschis fanilor.

Mai mulți fani ai echipei au venit în jurul orei 08:30, iar după o oră au mers către terenul 6 din Complexul Ghencea, acolo unde a avut loc antrenamentul condus de Ion Ion, Marius Lăcătuș și Ștefan Iovan.

Fanii au creat o atmosferă impresionantă și au făcut un show pirotehnic, cu torțe și petarde. Aceștia au cântat și au afișat mai multe bannere, iar Lăcătuș și Iovan au fost aclamați la scenă deschisă.  După 45 de minute, suporterii au plecat de la stadion.

Cât timp fanii au fost la teren, steliștii au efectuat un antrenament fizic, iar după ce suporterii au plecat, echipa a făcut un joc școală.

update 10:15

Aproximativ 1.000 de fani sunt prezenți la antrenament și fac spectacol în Ghencea.

 

update 09:30

A început antrenamentul Stelei. Sute de fani sunt prezenți în Ghencea pentru a-și susține favoriții.

 

 

Știrea inițială:

Acesta este antrenament al echipei Armatei și are în Ghencea. O mare parte a suporterilor echipei roș-albastre vor fi prezenți în număr mare, anunțându-și partciparea membrii din Peluza Sud Steaua, care susțin acest proiect.

Antrenamentul va fi condus de tehnicianul Ion Ion și va fi supravegheat de Marius Lăcătuș și de Ștefan Iovan.  Lotul echipei Steaua este format din mai mulți juniori aduși de la echipa Regal Sport București.

 
Steaua se intoarce in Ghencea!

Vino si tu maine la antrenamentul oficial! Fotbalul se intoarce in Ghencea! Luni - 17 iulie 2017 ora 9.30! Tot inainte, alaturi de unica STEAUA BUCURESTI! #unicaSTEAUA47 ! CSA Steaua Bucuresti

Posted by Asociatia Stelistilor 1947 on 16 Iulie 2017

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (106)
timm
timm  •  17 Iulie 2017, 19:04
Postat de saviola3_4 pe 17 Iulie 2017, 17:25

pana cand modifica uefa deocamdata palmaresul e la fcsb, si liga profesionista e de acord:) cand va modifica uefa anunta ma si iti voi da dreptate:)

E foarte simplu sa vezi unde este un palmares. Cand castigi campionatul sau o Cupa a Romaniei, primesti si un trofeu de tabla(o Cupa). Toate Cupele/trofeele de tabla castigate de Steaua intre 1947-2004 le gasesti la CSA. Se pot vedea. La fcsb gasesti doar cupele/trofeele de tabla castigate de fcsb dupa 2004. Daca gigi avea palmaresul Stelei, trimitea executorul judecatoresc la CSA, sa-i aduca toate cupele/trofeele de tabla, inclusiv Cupa Campionilor, la Palat. Asa ca ai dovada.

timm
timm  •  17 Iulie 2017, 18:34
Postat de saviola3_4 pe 17 Iulie 2017, 17:25

pana cand modifica uefa deocamdata palmaresul e la fcsb, si liga profesionista e de acord:) cand va modifica uefa anunta ma si iti voi da dreptate:)

Exista sentintele judecatoresti definitive care arata ca palmaresul nu a plecat de la CSA. fcsb nu a avut niciodata palmaresul Stelei. Ca exista unele erori la FRF sa vedem cat platesc.

saviola3_4
saviola3_4  •  17 Iulie 2017, 17:25
Postat de timm pe 17 Iulie 2017, 17:25

UEFA a inscris acel palmares pe o hartie trimisa de FRF. Acum FRF va trimite alta hartie, cum ca palmaresul apartine Stelei. UEFA modifica. De ce sa te certi cu UEFA? :)))))

pana cand modifica uefa deocamdata palmaresul e la fcsb, si liga profesionista e de acord:) cand va modifica uefa anunta ma si iti voi da dreptate:)

Vezi toate comentariile (106)
Comentează