FOTBAL  »  LIGA 4  »  TRANSFER

A jucat la FCSB și tocmai s-a transferat la CSA! Prima reacție e clară: "Am venit la adevărata Steaua"

Articol de GSP - Publicat luni, 15 ianuarie 2018 18:44

CSA Steaua s-a reunit de luni, iar azi a bifat deja prima achiziție a acestei ierni. La formația lui Marius Lăcătuș a venit Marius Bâtfoi, fotbalist care a făcut junioratul la FCSB.

Jucătorul de 27 de ani a crescut în Ghencea, unde a jucat din 1996 până în 2007. A jucat pentru FCSB II, iar apoi a trecut pe la mai multe echipe.

”Am venit aici pentru că e un proiect interesant, pentru că sunt suporterii alături de echipă, alături de adevărata Steaua. Aveam oferte de la liga a doua, dar între ce e acum la Steaua şi ce e în liga a doua nu mi se pare o diferenţă prea mare.

Eu am copilărit în Ghencea, de la şase ani am jucat acolo. Rămân la Steaua toată cariera”, a spus Bâtfoi pentru ProSport.

Marius Bâtfoi a jucat la Dunărea Giurgiu, Unirea Urziceni, Snagov, Otopeni, Buftea, Dunărea Galați, CS Balotești, Târgu Mureș și Chindia Târgoviște.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (19)
366983317093485
Dan Augustinov  •  16 Ianuarie 2018, 14:52

A facut junioratul la FCSB echipa infiintata de 2 ani iar jucatorul are 27 ani.Trezestete din betie ziaristule

catalynn
catalynn  •  16 Ianuarie 2018, 06:50

Bun, nu l-am transferat pe Ibrahimovici, insa este un jucător înalt care pt nivelul actual (sa nu uitam ca singurii adversari in L4 sunt bunicii de la Academia Rapid) poate ajuta, este in mod cert o soluție in ofensiva alături de Catalin Mirea. In plus, daca a copilărit in Ghencea a juca la Steaua si avea suporterii alături are o alta semnificație, sunt sigur ca va da totul pe teren, evident in măsura valorii. Pt ca vedeti voi, in locul unui fotbalist talentat dar indolent si figurant ca Alibec prefer unul cu mai putin talent dar serios si muncitor. Si ca tot cerea cineva mai jos CIS. Aici e chichirezul! Ieri, pe 15 adica, era data limita pt depunerea documentației la FRF. Ati auzit sa scrie ceva GSP!? Evident nu! Oare de ce!? :-))))) Știm cu totii ca fcsb are probleme cu CISul la fel si Academia Rapid careia Instanța i-a refuzat personalitatea juridică. Scandalul e pe punctul de a răbufni, e chestie de zile, poate chiar ore :-)))))Forza Steaua!!!

vasglo
vasglo  •  15 Ianuarie 2018, 22:02

Apreciez ca redactorii acestui site ne tin la curent cu transferurile din Liga a 4 judeteana de amatori din Romania, dar nu ne intereseaza. Dar, daca tot ati pornit pe acest drum, asteptam vesti si despre transferurile celor de la AFC Asfalt, As Termo, ori AS ROMPRIM s.a., partenerii de intrecere ai celor de la UM 02301, Cazarma 1950...-:)

Vezi toate comentariile (19)
Comentează