FOTBAL  »  LIGA 4  »  CSA STEAUA - ACADEMIA RAPID, 14 APRILIE, 19:45, TV DIGI, GSP.RO

AMFB trimite arbitru de Liga 1 la CSA Steaua - Academia Rapid

Articol de GSP - Publicat joi, 12 aprilie 2018 15:27

CSA Steaua și Academia Rapid vor juca sâmbătă, de la ora 19:45, în derby-ul Ligii a 4-a. Meciul va fi liveTEXT pe GSP.RO și în direct pe TV Digi Sport 1.

AMFB a decis ca la acest meci să-l delege pe Marcel Bârsan, arbitru de Liga 1. Acesta va fi ajutat de asistenții Andrei Constantinescu și Vlad Bârleanu. Observator de arbitri va fi Corneliu Fecioru, iar observator de joc este Felix Grigore.

Bârsan a arbitrat primul meci în Liga 1 în august 2012. În acest sezon de Liga 1 a condus 8 meciuri în meciuri în prima ligă, cel mai important fiind Astra - Viitorul 0-2, în play-off, pe 1 aprilie.

Prețurile biletelor:

Peluze: 15 lei
Tribuna 2: 20 lei
Tribuna 1, inel 2 şi 3: 25 lei
Tribuna VIP: 30 lei
Se percepe o taxă suplimentară de 5 lei pentru procesare.

CLASAMENT LIGA A 4-A:

  • Academia Rapid a fost depunctată cu 3 puncte pentru că a folosit un fotbalist fără drept de joc în victoria cu AS Tricolor. Mai poate pierde 3 puncte din același motiv, fotbalistul fiind utilizat și la meciul câștigat cu Victoria.
  • Primele 4 echipe se califică în play-off. Acestea vor juca într-un minicampionat, pe teren neutru. Partidele se vor disputa într-o singură manșă. Câștigătoarea va merge la baraj pentru Liga a 3-a cu formația care se impune în Liga a 4-a Giurgiu.
  • În acel minicampionat primele 4 clasate vor intra cu 3, 2, 1 respectiv 0 puncte în funcție de clasarea din sezonul regulat.

Citește și: EXCLUSIV Vasile Maftei e gata de CSA Steaua - Academia Rapid: "E derby indiferent de Ligă" » Ce spune despre atmosferă: "E greu să te ridici la nivelul a 40.000 de fani"

Citește și: EXCLUSIV Copos înaintea meciului CSA Steaua - Academia Rapid: "Au vrut să închidă Rapidul și l-au închis"

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (40)
badeadorian
badeadorian  •  12 Aprilie 2018, 19:39

Jignirile lui Milne sunt considerate a doua lui natura :))) ... este ceva normal in mediul dumnealui ....

badeadorian
badeadorian  •  12 Aprilie 2018, 19:37
Postat de badeadorian pe 12 Aprilie 2018, 19:36

Acum , daca omu' vrea sa dialogheze , este frumos sa-i raspundem ...

..... pentru "lasa l bade pe vioara sticlistu asta i nivelu lui ce vrei?" . :)

badeadorian
badeadorian  •  12 Aprilie 2018, 19:36

Acum , daca omu' vrea sa dialogheze , este frumos sa-i raspundem ...

Vezi toate comentariile (40)
Comentează