FOTBAL  »  LIGA 4  »  CSA STEAUA

Atac fără menajamente al omului care a lăsat FCSB pentru Steaua: "Am aflat mai târziu că am trăit o minciună!"

Articol de GSP - Publicat marti, 05 septembrie 2017 13:24

Junior Măcriș, 20 de ani, nu uită de trecutul de la FCSB, dar spune că, odată ajuns la Steaua Armatei, "a aflat cum stau lucrurile cu adevărat". 

" FCSB nu e Steaua, deoarece Steaua înseamnă istorie, palmares, emblemă... Am fost mințiți atâtia ani, noi ne-am dorit mereu un singur lucru: un club curat mai presus de toate. Fiecare susține ce echipă dorește.

De mic am fost crescut cu niște principii, iar unul dintre ele este: sunt lucruri mai importante în viață decât banii... Dragostea pentru Steaua și faptul că visul meu de mic a fost să joc pentru echipa pe care o iubesc, au fost mult mai puternice decât orice alt lucru... Îmi doresc enorm să pun umărul, chiar și sângele la bătaie pentru revenirea Stelei în fotbalul mare!

Am jucat și la FCSB și a fost una dintre cele mai frumoase zile din viața mea când am debutat în Liga 1. Îmi amintesc și acum, după meci, când am ajuns în autocar, aveam sute de mesaje cu felicitări pe telefon. Păcat că am aflat mai târziu că trăisem o minciună și că aia nu era Steaua adevărată", a zis jucătorul de 20 de ani pentru eusunt12.ro.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (39)
steaua1986forever
steaua1986forever  •  07 Septembrie 2017, 12:17
Postat de Gyo Gotty pe 06 Septembrie 2017, 03:04

Are ff mare dreptate baiatul asta de la Steaua, multi nu inteleg ca fcsb e o facatura de club infintat acum 2 ani de becali, palmaresul, sigla, si tot ce e legat de clubul Steaua e al Armatei, becali nu a fost niciodata proprietar , el a fost finantator la Steaua.. Are becali un act notarial ca a cumparat steaua? El a dat banii lui paunescu cat a finantat el atunci steaua si a vandut o gramada de jucatori sa si scoata paguba. Stelistii adevarati cunosc ca adevarata Steaua o sa revina in cativa ani acolo sus. Nu mai fiti asa de fraieri

De acord cu tine, doar ca fcsb exista de prin 2000. Daca nu ma crezi, iti arat eu niste materiale promotionale de la un meci din 2008 pe care scrie mare "fcsb" doar ca atunci nu se mai ofensa nimeni

10152923252072499
Gyo Gotty  •  06 Septembrie 2017, 03:04

Are ff mare dreptate baiatul asta de la Steaua, multi nu inteleg ca fcsb e o facatura de club infintat acum 2 ani de becali, palmaresul, sigla, si tot ce e legat de clubul Steaua e al Armatei, becali nu a fost niciodata proprietar , el a fost finantator la Steaua.. Are becali un act notarial ca a cumparat steaua? El a dat banii lui paunescu cat a finantat el atunci steaua si a vandut o gramada de jucatori sa si scoata paguba. Stelistii adevarati cunosc ca adevarata Steaua o sa revina in cativa ani acolo sus. Nu mai fiti asa de fraieri

broscovici
broscovici  •  05 Septembrie 2017, 22:12
Postat de catalynn pe 05 Septembrie 2017, 17:41

Nu vreau sa te te jignesc, deci voi pune comul tau doar pe seama nestiintei nu a ticaloseniei be-Khal-istlor! Ai fost vreodata in Ghencea? Posibil! Ai fost insa pe Terenul 5?! Fac pariu ca nu! Fac pariu ca nici nu stii unde vine! :-)))) Terenul cu pricina era doar un teren de antrenament care a trebuit redestinat. Nu avea tribune, si nici prea mult loc in jur pt amenajarea lor. Asa ca CSA au improvizat si ei cum au putut, mai ales ca in ciuda promisiunilor facute de fani pe social media CSA nu se asteptau sa aiba prea multi spectatori. Asa se face ca au vandut abonamente in limita locurilor (pe gradenele alea stai in picioare, deci nu sunt locuri propriu zise) care s-au epuizat imediat si au ajuns evident la galerie. Cei care nu au avut bilet au primit gratuit, au fost lasati in incinta si au privit meciul de langa gard. Conditiile sunt de L4, asta e ... Insa daca derbyl cu academicienii :-) din Giulesti din etapa a 8-a se va desfasura pe NA asa cum se doreste, poti veni linistit. O sa intrebi ce am intrebat si noi, daca Templul se renoveaza de abia din primavara, pt ce nu se joaca acum acolo, cum au jucat de exemplu Rapid in Giulesti? Raspunsul e simplu: cand s-a hotarat renovarea/demolarea fcsbistii si-au luat tot de acolo (era dreptul lor, chair MApN i-au notificat), terenul si structura sunt practic ruine, pt a se putea juca si primi avizele necesare necesita investii care nu se justificau dat fiind ca urmeaza demolarea.

mh cataline presupun ca esti un alt pusti de 20 de ani care incearca sa dovedeasca ceva... 1 la mana cand mergeam eu pe ghencea, erau rapandulele alea de tranvaie si nici nu exista terenul nr 5, cred ca tu abia atunci faceai ochii. pe vremea cand umblam eu pe acolo se inventase terenul de zgura daca sti unde anume era amplasat asa ca nu imi vorbi tu mie de ghencea, cand voi pana mai acum 5 6 ani injurati armata si pe toti talpanistii de acolo cand *** de cioban va scos din noroi si va salvat de la o moarte lenta. asa ca daca vreti sa injurati pe cineva injuratii pe generalii de atunci si pe paunescu ca nu becali a luat fraudulos steaua ci paunescu si cu generalii ia dato lui, si asa *** cu e ciobanul a bagat milioane de euro in ruina de ghencea si a salvato, ca nu se ingramadea nimeni sa o ea, uitate la toate echipele de traditie si la echipa nationala ca suntem la pamant si din cauza la fcsb cum o numesti tu mai ne uitam si noi la o echipa romaneasca care se zbate cum poate prin europa

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (39)
Comentează