FOTBAL  »  LIGA 4  »  CSA STEAUA - ACADEMIA RAPID 1-3

Atac necruțător al lui Ionuț Lupescu după incidentele de la Steaua - Academia Rapid: "Acești oameni nu au ce căuta pe stadioane!" » "Kaiserul" cere măsuri fără precedent împotriva huliganilor

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat duminica, 15 aprilie 2018 11:26

Ionuț Lupescu, principalul favorit al alegerilor de la FRF, a contestat cu vehemență incidentele create de suporterii steliști la derby-ul cu Academia Rapid de sâmbătă seara, 1-3 (detalii, aici).

"Există 100-200 de oameni infiltrați care întotdeauna crează probleme. Acești oameni nu au ce căuta pe stadioane. În niciun stadion de fotbal și în nicio sală de teatru. Sunt acte huliganice, iar noi trebuie să intervenim.

La fel s-a întâmplat și la meciul Juventus - Sepsi. În 2018 nu se mai pot tolera astfel de lucruri! Oamenii trăiesc foarte corect în Harghita, Covasna, trebuie să terminăm odată cu aceste lucruri care nu ne fac bine", a declarat Lupescu, la TV Digi Sport.

În minutul 20 al derby-ului de aseară, câteva zeci de suporteri ai Stelei au părăsit propria peluză și s-au îndreptat către galeria opusă.

Jandarmii au intervenit în forță, i-au blocat pe unii dintre aceștia, dar steliștii au ajuns în cele din urmă în zona unde erau fanii Rapidului de la tribuna a 2-a, de unde au furat un mesaj. S-au împărțit lovituri de ambele părți, iar unele persoane au fost rănite. Partida a fost întreruptă preț de 7 minute, iar Jandarmeria a evacuat de urgență pe gazon părinți și copii și a reținut mai mulți bătăuși. 

Vezi și:

 
 

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (23)
khal_37
khal_37  •  15 Aprilie 2018, 15:06

Cum...cei mai ,,frumosi'' suporteri, cele mai ,,spectaculoase'' galerii???

cetateanul_surmenat
cetateanul_surmenat  •  15 Aprilie 2018, 14:44
Postat de Dumitru Ciobanu pe 15 Aprilie 2018, 14:12

Clona este FCSB și Craiova,Fcsb trebuia retrograda de ani buni dar Mircea Sandu a mincat brînză și cașcaval si a admis aceasta mizerie în fotbal,În liga 4 se joaca fotbal adevarat ,nu valize cu bani ,nu brichete și procese la Tas,trebuie interzisi prin lege cei care au făcut puscărie pentru fotbal ,precum Platini la Uefa.

Pe bune? Adica sa te infiintezi diect in l4 in loc de l5 cum zice regulamentul doar pt ca esti echipa psd e fotbal curat? Chiar nu mai aveti niciun pic de bun simt (de fapt, normal ca nu, doar sunteti peluzari)? Ipocritilor!

100466354012178
Joachim Makay  •  15 Aprilie 2018, 14:41
Postat de Dumitru Ciobanu pe 15 Aprilie 2018, 14:18

Ionuț presedinte sa care geanta lui Mircea Sandu și Prunea,revine clica de pe timpul cooperativei cu Păunescu,mai trebuie Pinalti și Vasile Avram. la comisia de arbitri,și fotbalul ajunge mai rău decît arata acum

Banati golanul asta .

Vezi toate comentariile (23)
Comentează