FOTBAL  »  LIGA 4  »  STEAUA

Atenție, cade Ghencea: "Lucrările au început deja, scaunele și porțile nu mai sunt"

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat miercuri, 20 septembrie 2017 12:11

Ștefan Iovan, fostul mare jucător al Stelei, în prezent direcor sportiv al echipei CSA-ului, a dezvăluit astăzi că lucrările de demolare a stadionului Ghencea în vederea construirii unei arene noi pentru EURO 2020 au început deja. 

"Noi nu putem disputa meciurile de acasă pe stadionul cel mare, din cauza faptului că acolo au început deja lucrările. Porțile nu mai sunt, o parte dintre scaune la fel, s-au început deja lucrările acolo", a declarat Ștefan Iovan, la TV Digi Sport. 

Stadionul Ghencea face parte din cele 4 arene din București care trebuie să fie modernizate prin programul de reabilitare în cadrul proiectului EURO 2020

În prezent, Steaua, liderul autoritar din Liga 4, evoluează pe Stadionul 5 din Complexul Ghencea, arenă cu o capacitate de 1.500 de locuri. Iovan a dezăvăluit că ia în calcul suplimentarea numărului de locuri:

"Noi ne bucurăm de faptul că avem parte de susținere la meciurile noastre. Luăm în considerare mărirea numărului de locuri, dar mai întâi vom prospecta puțin. Vom vedea toamna aceasta cum decurd lucrurile, vom vedea ce spectatori vor veni la meciurile cu Dinamo și cu Academia Rapid și, în funcție de concluzii, vom lua măsurile necesare".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
969213636432600
Alexandru Marius  •  20 Septembrie 2017, 17:09

Cred ca Fane Iovan nu a mai fost pe terenul central de cand era secundul lui Piturca.Stadionul arata asa de 2 ani.Poate a mai crescut ceva copaci prin tribune.Terminati co CSA Steaua.Daca aveau bani poate mai luam si noi un titlu la sporturi de echipa.Cu ce ne putem lauda.Este greu sa joci pe un stadion de 30000 de locuri.Costa.Pana la demolare este cale lunga,iar povestea cu lipsa portilor si a scaunelor este buna!Pe terenul 5 sunt 1500 de scaune?Nu mai ascultati povesti. i

poison
poison  •  20 Septembrie 2017, 15:47

Asta e adevarata Steaua Bucuresti, iar Ghencea este casa ei.

stoichkov8
stoichkov8  •  20 Septembrie 2017, 15:31
Postat de Bjorn Larsson pe 20 Septembrie 2017, 14:45

Stefan Iovan un comunist inrait, care s-a alaturat comunistilor adica CSA Cooperativa socialista armata, revenind astfel la comunism, unde el a mai fost cu mult timp in urma, probabil ii este foarte foame.

vioreleee, tu esti mahhh. cum e sa lucrezi ptr statul Roman si sa comentezi pe site. uri sportive in timpul serviciului. Ptr asta te plateste statul hahalerrra

Vezi toate comentariile (4)
Comentează