FOTBAL  »  LIGA 4  »  RAPID - STEAUA

Becali ironizează derby-ul Rapid - Steaua din Giulești: "Acolo nu se joacă meciul ăsta!"

Articol de GSP - Publicat sambata, 14 octombrie 2017 14:23

Sâmbătă, de la ora 19:15, pe stadionul Giulești va avea loc derby-ul dintre Academia Rapid și CSA Steaua. Partida va conta pentru etapa a 8-a din Liga a 4-a bucureșteană.

Duelul din Liga a 4-a nu e pe placul lui Gigi Becali, care ironizează Steaua Armatei, făcând referire la războiul pe care el îl are de mai bine de 2 ani cu juristul MApN, Florin Talpan. 

"Mă interesează pe mine derby, Rapid, CSA, MSA și Talpan? Păi, ce, a ajuns să mă intereseze Talpan? Aia e Talpan.

Echipa aia se numește Talpan, aia nu e Steaua. Diseară joacă Rapidul cu Talpan", a zis Gigi Becali la TV Digi Sport. 

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (11)
1498434707123363
Dumitru Neculai  •  15 Octombrie 2017, 08:58

daca nu te dai pe mana unui antrenor daca nui dai lui MM un concediu mai prelung vei deveni unFCSB cu acte an regula iar steaua va renaste

anditu2003
anditu2003  •  15 Octombrie 2017, 02:18

Da cinstit vorbind azi am dat intamplator pe un program de sport si am vazut un meci de fotbal la care m a surprins zgomotul tribunei mult peste ce parodie avem azi .Am inteles ca e csa stiaoa contra facultatea rapidă . Stiind ca s in liga 4 am stat mirat sa le vad jucand si sincer va spun am constatat ca csa joaca mai legat mai orientat si mai cu vana cu ambitie decat titrata fcsb stiaoa avand si niste baieti f. tineri si nici ceilalti nu jucau rau . Era un joc placut si daca jiji s a uitat si el de distractie cred ca s a cutremurat pt ca jucau un fotbal placut niste baieti destepti care gandeau si se simteau bine si alergau din convingere nu simulau un fotbal de 2 lei precum impostorii platiti oieste cu bani grei . Caci pana la urma daca platim si pierdem timpu sa vedem un meci in loc de altceva apai nesimtitii aia macar tre sa si dea sufletu pt asta dar ei sunt prea boieri ca sa mai alerge atat in fata unora pe care ii dispretuiesc pe strada ... Pe cand naivii de ronaldo messi si toti ai lor alearga tot meciul si sunt si extrem de modesti asta fiind de fapt si cauza valorii noastre reduse in mai toate domeniile .Din pacate in loc sa ne schimbam mergem inainte si tot cu nasu pe sus si gura mare ne am dat imaginea asta proasta in toate zarile ....Deci sigur nu i duar antrenoru Drica de vina ci in primul rand caracterul jalnic al elevilor lui in mare majoritate !

alex_1973
alex_1973  •  15 Octombrie 2017, 00:35
Postat de Bulete Cristi pe 14 Octombrie 2017, 20:57

echipa din liga a4 a nu este Steaua Bucuresti ci CLUBUL SPORTIV REGAL BUCURESTI......

Cred ca ai încurcat cu cei din liga 1.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează