FOTBAL  »  LIGA 4  »  ACADEMIA RAPID

Conflictul dintre Daniel Niculae și Academia Rapid e departe de a fi încheiat: "M-am simțit persiflat!"

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat miercuri, 09 mai 2018 22:53

Deși amenința că nu va mai juca deloc, Daniel Niculae a fost pe teren în victoria reușită azi de Academia Rapid în fața lui Carmen București, 3-1, în semifinalele Cupei României, faza pe București. 

La finalul meciului, "Nico" a lăsat de înțeles că e în continuare dezamăgit de problemele cu care se confruntă giuleștenii: "S-a trecut peste tot ce am vorbit în iarnă. Mă simt persiflat", crede atacantul de 35 de ani. 

"Dacă am rămas, însemnă că nu voi mai pleca până la finalul sezonului. Nu e primul semnal de alarmă, am mai tras un semnal în iarnă, pentru că am stabilit nişte lucruri când am plecat la drum şi, din pacate, s-a trecut peste.

Au fost câteva greşeli, e normal, accepţi, a greşi e omeneşte, dar când lucrurile sunt făcute într-o direcţie, nu pot accepta aşa ceva atâta timp cât aceste lucruri se întâmplă la clubul pe care-l iubesc, pe imaginea mea, a lui Pancone şi a primarului Sectorului 1.

Cred că, dacă lucrurile nu se fac cum trebuie, noi, cei 3, vom avea de suferit şi ar fi păcat să se întâmple din partea unor persoane care nu cred că au ceva în comun cu Rapidul. Eu m-am simţit puţin persiflat, mai ales după declaraţiile din ultimele 10 zile. Ne-am întânit eu, Pancone şi domnul primar. Le-am pus la punct şi să vedem când se vor lua măsurile necesare ca acest club să fie pe făgaşul normal, discutat astă-vară şi pe care trebuie să fie Rapid", a declarat Daniel Niculae, potrivit TV Telekom Sport.

Vezi și:  VIDEO+FOTO Daniel Niculae continuă conflictul cu Academia Rapid! A fost la meci, dar n-a vrut să joace

EXCLUSIV Motivul real al plecării lui Daniel Niculae de la Academia Rapid: "Nu accept să fiu luat la mișto!"

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (8)
standart
standart  •  10 Mai 2018, 07:53

Cand vrea "partidul" regulamentele nu conteaza! Asa ca tot inainte tovarasi pe banii sectorului 1! Nu ca aia de la unitatea militara ar fi mai breji. Ciudat e ca suntem in capitalism. Sau nu? Ca democratia e clar "originala".

1629402147290065
Pelihaci Laurentiu  •  10 Mai 2018, 06:55
Postat de Ticu Troya pe 10 Mai 2018, 03:53

Fagasul normal , e sa te infiintezi direct in divizia A , in 1946 din initiativa Anei Paiker !!!

normal este sa si coloana dreapta RAPID este pe primul loc

1629402147290065
Pelihaci Laurentiu  •  10 Mai 2018, 06:54
Postat de catalynn4 pe 10 Mai 2018, 04:41

Doecamdata s-au incalcat 2 reguli, si se va incalca sigur si a treia. Io sunt perfect de acord ca meritul sportiv trebuie sa fie pe primul plan, insa nici sa incalcam regulamentele in picioare nu se poate, altfel unde ajungem?! Prima regula incalcata a fost depunctarea in cazul Muscalu pt al doilea meci. Cazul e simplu, e documentat de catre transmisiunea Telekom, omul a jucat cu Victoria desi nici nu era trecut pe foaia de arbitraj macar plus ca nu avea drept de joc. Cu toate ca avem un caz banal AMFM au amanat decizia de vreo 3 ori pt ca in final sa spuna ca s-a ..... prescris! Asa ceva?! :-)))) Apoi Luni FRF in sedinta de urgenta (de ce era oare o urgenta speta avand deja cateva luni vechime) au spus ca modifica regulamentul si ca poate participa la play off si echipele fara personalitate juridica. Sunt si altele in cazul Academiei?! Ma indoiesc, dar deh, cand ai pile se poate face orice. A treia regula incalcata va fi schimbarea numele lui timpul campionatului. Pana aici toate bine si frumoase, sutem in Romania si nu te mai surprinde nimic. Insa hai sa facem un exercitiu de imaginative, si sa presupunem ca toate astea erau facute de Steaua. Va dati seama ca exploda gspul?! Dela Tolontan la Ionitoaia si pana la femeia de serviciu infierau abuzurile lui Talpan si generalilor. Vedeti macar un articol cat de mic despre aceste incalcari de regulament ale Academiei?! Oare de ce?! Intrebarea e desigur retorica!

Stimabile...la steaua chiar s-a intâmplat asa ceva.in timpul campionatului isi schimba denumirea in fcsb...la meciul cu iasul pe tabela in locul numelui scrie "GAZDE", emblema acoperita. craiolguta invitata direct in L2 la fel ca in cazul ACADEMIEI RAPID, mai sunt cluburi dinL4 care inca nu au cis...Brasov-echipa superterilor asa ca te rog las-o mai usor cu steaua in privinta regulamentelor. si ca sa ai habar fcsb..NU are drept de a juca in cupele europene.lucrul asta se intâmpla doar cu acordul hotilor-spagari care conduc frf. o zi buna

Vezi toate comentariile (8)
Comentează