FOTBAL  »  LIGA 4  »  CSA STEAUA - ACADEMIA RAPID, 14 APRILIE, 19:45, DIGI, GSP.RO

CSA iese la atac! Replică dură către Becali: "Să-și vadă de echipa lui! Noi scriem istorie cu toată opoziția lui. Nu-i convine amploarea fenomenului"

Articol de GSP - Publicat sambata, 14 aprilie 2018 15:02

CSA Steaua și Academia Rapid vor juca sâmbătă, de la ora 19:45, în derby-ul Ligii a 4-a. Meciul va fi liveTEXT pe GSP.RO și în direct pe TV Digi Sport 1.

CSA Steaua a emis un comunicat în care îi răspunde lui Gigi Becali, care spunea că vor fi maximum 25.000 fani și că majoritatea vor fi rapidiști. (Detalii aici)

"Este o încercare ieftină de a deturna spectatorii care doresc să-şi achiziţioneze bilete în ziua meciului. Este clar că nu-i convine amploarea fenomenului, îl deranjează faptul că un meci de liga a patra strânge mai mulţi spectatori decât derby-ul primei ligi.

Ar fi mai bine să îşi vadă de echipa lui. Pe noi nu ne interesează ce fac ei, câţi spectatori au, cât câştigă. Ei sunt în Liga 1, noi în liga a patra. Avem proiectul nostru, drumul nostru, susţinătorii noştri, oamenii care cred în noi şi care ni se alatură. Pe ei însă îi interesează extrem de mult ce facem noi, au insomnii şi nu înţeleg de ce.

Noi suntem Steaua București, clubul înfiinţat în 1947, care a dat României atâtea şi atâtea performanţe în fotbal şi în multe alte sporturi, care a scris istorie. Scriem istorie chiar şi în liga a patra, lucru care se va întâmpla diseară cu toată opoziţia disperată a lui Becali. Ei sunt o societate comercială înfiinţată în 2003 care şi-a atribuit numele Stelei într-un mod dovedit de justiţie ca ilegal", se arată în comunicatul emis de CSA Steaua, semnat de directorul de marketing şi comunicare al CSA Steaua, Cristian Cîrlan.

CLASAMENT LIGA A 4-A:

  • Academia Rapid a fost depunctată cu 3 puncte pentru că a folosit un fotbalist fără drept de joc în victoria cu AS Tricolor. Mai poate pierde 3 puncte din același motiv, fotbalistul fiind utilizat și la meciul câștigat cu Victoria.
  • Primele 4 echipe se califică în play-off. Acestea vor juca într-un minicampionat, pe teren neutru. Partidele se vor disputa într-o singură manșă. Câștigătoarea va merge la baraj pentru Liga a 3-a cu formația care se impune în Liga a 4-a Giurgiu.
  • În acel minicampionat primele 4 clasate vor intra cu 3, 2, 1 respectiv 0 puncte în funcție de clasarea din sezonul regulat.

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (88)
10202925648180625
Eugen Qy  •  15 Aprilie 2018, 10:06
Postat de adyy25 pe 14 Aprilie 2018, 21:58

Deci cine a avut dreptate? Au fost mai multi rapidisti asa cum.zicea Becali? Comentatorii asa spuneau. Stiu, o sa spuneti ca sunt si ei cu Becali. Tristilor. Ramaneti in divizia a patra

Deocamdata, observ ca, ti-ai pus sigla echipei pe care o consideri hoata, in loc sa iti pui sigla favoritilor tai sau sa nu pui nimic asa ca mine !

alegzander19
alegzander19  •  15 Aprilie 2018, 02:44

Nu-i nevoie de cioban .. s-a vazut aseara cum se comporta ai vostri 'fani' .. ii alungati singuri pe restul

andyandrei2015
andyandrei2015  •  15 Aprilie 2018, 00:10

ATUNCI DE CE NU SUNTETI VOI IN LIGA 1,SI UEFA NU VA RECUNOASTE,CLONA HOATA

Vezi toate comentariile (88)
Comentează