FOTBAL  »  LIGA 4  »  TRANSFER

CSA Steaua refuzată pentru o formație de Liga a 2-a! Un fost jucător al FCSB-ului a fost aproape de echipa lui Lăcătuș

Articol de GSP - Publicat marti, 16 ianuarie 2018 19:10

CSA Steaua a reușit să-l aducă în această iarnă pe Marius Bâftoi și mai testează alți doi străini. Este vorba despre Federico Carone și Abdou Kasse Camara, veniți de la Rivoli.

Formația lui Marius Lăcătuș a încercat să-l ia și pe Cristian Onțel, atacant de 19 ani trecut pe la FCSB, scrie Steaua Liberă, unul dintre site-urile suporterilor.

Fotbalistul a recunoscut interesul echipei Armatei, însă a anunțat că a refuzat pentru a merge la Sportul Snagov, echipă aflată în Liga a 2-a, anunță ProSport.

"Am discutat cu domnul Lăcătuş şi a rămas să mă gândesc, să îmi analizez şi celelalte opţiuni. A venit o ofertă de la Sportul Snagov, din liga a doua, şi am ales-o pe asta deocamdată. Le-am transmis că nu mă duc acum”, a spus Onțel.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (9)
roadghost
roadghost  •  17 Ianuarie 2018, 11:36
Postat de Luu Luu pe 16 Ianuarie 2018, 23:46

Exista Steaua Bucuresti . Exista FC Steaua Bucuresti , joaca in liga 1 si nu in liga a 5 .. Cititi interviul cu dragomir .. sper sa se faca odata dreptate pt ca trompetele alea din liga a 5 se cred Steaua aceea ce a castigat tot , nici piti nu mai stie pe cine a antrenat dar el tine cu csa

Exact, pt ca Dragomir este cel mai cinstit om din Romania si unic detinator al adevarului

sibelius
sibelius  •  17 Ianuarie 2018, 09:26

Cei doi jucatori straini vin ca militari in termen sau o sa fie angajati la popota?

694996327277929
I. Dumitru Enache  •  17 Ianuarie 2018, 05:23

Echipa Steaua este echipa lui Gigi Becali inregistrata sub sigla FCSB (Fotbal Club Steaua Bucuresti). Lacatusi "o abureste"cu SC STEAUA echipa fortelor aeriene si terestre. El saracu are familia in Spania (unde mor de foame) iar el a venit in tara si ca sa supravietuiasca s-a bagat langa echipa de fotbal de liga a 7-a de fotbal pentru cativa "firfirici". Se lauda ca a invins echipa RAPIDULUI. Bai mulen ! Sa nu calcati in Giulesti.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează
Close