FOTBAL  »  LIGA 4  »  RETRAGERE

Decizie-șoc la un club din România! S-a retras din campionat în semn de solidaritate cu Lupescu: "Alegerea lui Burleanu e soclul eternității unui sistem corupt"

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat duminica, 22 aprilie 2018 11:01

Noul mandat câștigat de Răzvan Burleanu la șefia Federației a determinat un club din România să ia o decizie șocantă.

Damila Măciuca, una dintre candidatele la promovare din Liga 4-a Vâlcea, s-a retras din campionat "în semn de solidaritate cu Ionuț Lupescu". Anunțul a fost făcut de președintele echipei, Lucian Munteanu, și e unul irevocabil.

"Alegerea lui Burleanu la şefia FRF pentru al doilea mandat reprezintă soclul eternităţii unui sistem corupt, fără viitor în FRF.

Întrucât venirea lui Lupescu la conducerea FRF, o persoană cu o educaţie extraordinară, un caracter frumos, care ar fi putut schimba în bine destinul fotbalului românesc, nu s-a întâmplat, toţi membrii FC Damila Măciuca au decis astăzi, 20 aprilie 2018, suspendarea oricărei activităti sportive din cadrul Ligii 4, ca semn de respect şi solidaritate faţă de valorile adevărate ale fotbalului românesc, care au avut curajul să încerce schimbarea atât de necesară.

Micii noastre comunităţi din comuna Măciuca, judeţul Vâlcea îi va lipsi bucuria sportului, dar apreciem că societatea românească are nevoie de o atitudine activă pentru orice faptă care afectează viitorul nostru. Dragi suporteri FC Damila Măciuca, vă mulţumim pentru toată susţinerea voastră şi vă asigurăm că vom găsi noi forme de exprimare si prin alte ramuri ale sportului decât fotbal!", a declarat președintele Damile Măciuca, Lucian Munteanu, potrivit liga2.ro.

În ciuda opoziției lui Lucian Munteanu față de actualul șef al Federației, AJF Vâlcea a votat la alegerile de săptămâna trecută cu Răzvan Burleanu.

Ionuț Lupescu a pierdut categoric alegerile de la Federație în fața lui Burleanu. "Kaiserul" a strâns doar 78 de voturi, în timp ce Burleanu a adunat 168 de voturi (detalii pe larg despre toate evenimentele din ziua alegerilor, AICI)

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (49)
1651542754927883
Sive Tamy  •  23 Aprilie 2018, 11:11

cei invinsi nu ati manipulat???ce nevinovati,.>>>sfintilor,v a triumfa noua generatie,trecutul se cinteste,ajunge,vin oameni noi,buni rai,vor deveni si ei >>generatie..>>

agentul0007
agentul0007  •  22 Aprilie 2018, 21:05

De aia numai poate burleanu de " ditamai " maciuca din vaslui

mrmoshugdu
mrmoshugdu  •  22 Aprilie 2018, 18:55

Stati mai linistiti ca isi fac echipa de fotbal feminin.

Vezi toate comentariile (49)
Comentează