FOTBAL  »  LIGA 4  »  ACADEMIA RAPID

Doi adversari de tradiție pentru Academia Rapid în cantonamentul din Antalya! Giuleștenii față în față cu o fostă finalistă de Europa League + un adversar al Stelei din Cupa Campionilor

Articol de GSP - Publicat luni, 05 februarie 2018 18:58

Academia Rapid se antrenează în Antalya pentru reluarea campionatului Ligii a 4-a, unde și-a pus la punct și câteva amicale interesante.

Printre adversari se numără și Dnipro Dnipropetrovsk, formație ajunsă în Liga a 3-a ucraineană din cauza problemelor financiare.

Partida dintre Academia Rapid și fosta finalistă a Europa League din 2015 va avea loc pe 11 februarie.

Rapidiștii vor pleca în Antalya între 7 și 17 februarie și vor mai juca acolo cu Sokol Markovo (Bulgaria / Liga a III-a), pe 13 februarie, cu Ballerup Skovlunde Fodbold (Danemarca / Liga a IV-a - locul 9) şi pe 16 februarie, cu Vejle BK (Danemarca / Liga a II-a - locul 1 - fostă adversară a Stelei în Liga Campionilor 1986).

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează