FOTBAL  »  LIGA 4  »  ACADEMIA RAPID - STEAUA

Ei sunt tinerii care vin din Liga 4! Lăcătuş şi Schumacher, provocaţi să desemneze cei mai promiţători jucători de la Academia Rapid şi CSA Steaua

Foto: Cristi Preda/Gazeta Sporturilor
Foto: Cristi Preda/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat vineri, 13 octombrie 2017 23:19

Marius Lăcătuş şi Constantin Schumacher, alături de oficiali al echipelor Academia Rapid şi CSA Steaua, au stat faţă în faţă înantea meciului pe care cele două formaţii îl vor disputa sâmbătă seara în Liga 4.

Prezent în studioul Realitatea TV alături de reprezentanţii celor două tabere, jurnalistul GSP Adrian Florea a lansat o provocare pentru Schumacher şi Lăcătuş: să spună câteva nume de jucători promiţători din cele două tabere. 

Tehnicianul giuleştenilor i-a menţionat pe mijlocaşul Adrian Mitea şi pe fundaşul Adrian Boian, în timp ce Lăcătuş a venit cu trei nume:  Ştefan Pădureţu (fundaş), Cadolar Curt (mijlocaş) şi Alin Predescu (atacant).

Meciul dintre Academia Rapid şi CSA Steaua, echipele care se află în fruntea clasamentului Ligii 4, se va juca în sâmbătă Giuleşti, de la ora 19:15 şi va putea fi urmărit în direct pe TV Telekom Sport şi liveTEXT pe GSP.ro.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
cristid.
cristid.  •  14 Octombrie 2017, 12:44

Predescu se anunta a fi un jucator de mare calitate. Sper sa fie si serios si sa nu se piarda ca multi alti fotbalisti romani.

catalynn
catalynn  •  14 Octombrie 2017, 01:01

In sfarsit avem si noi un meci care sa se poate numi MECI! Am incercat sa ma uit la mizeria becalista sperand sa se incurce cu Voluntarii (am vazut ca au reusit-o si p'asta pana la urma de prosti ce sunt!), insa nu am rezistat decat vreo 15 minute la finalul primei reprize. Ala e fotlbal ba?! Stadionul era suprinzator de plin, probabil venisera satenii sa vada si ei nocturna si pe nasul Primarului, dar atmosfera tot de camin cultural era ... Mi s-a parut ca au auzit niste *** sterse cu Bucuresti, Steaua, Bucuresti insa nu prea inteleg cui erau adresate ca Steaua nu avea nici treaba in acel meci. Singura nemultumire e ca meciul nu e pe Arena Nationala, dar asta e, vor mai fi inca 3 meciuri cu 'academicienii" si e imposibil ca macar unul sa nu fie pe Arena Nationala! Forza Steaua !!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

917354354952688
Marian Andrei  •  13 Octombrie 2017, 23:57

Ba terminațiilor după părerea mea cum vedeți voi Steaua în liga 4 nu vedeți ca de obicei sunt cei din jur peluza sud ăștia nu au ce face acasă și își trag ceva și sunt și ei acolo. Nesimțiți. As dori sa ai BATA PE RAPID DA SĂ IA BĂTAIE DE LA TOȚI.... TE SA LE SCOATĂ TALPA DIN CREIERU PROST.....

Vezi toate comentariile (3)
Comentează