FOTBAL  »  LIGA 4  »  PLAY-OFF

EXCLUSIV Cele două stadioane luate în calcul pentru play-off-ul Ligii a 4-a

Articol de - Publicat joi, 16 noiembrie 2017 16:14

Șefii fotbalului bucureștean iau în calcul să joace play-off-ul acestui sezon pe un stadion de nivelul Ligii 1, ținând cont că CSA Steaua și Academia Rapid vor fi echipele care se vor lupta direct pentru promovare. 

Astfel, conform surselor GSP.ro, oficialii AMFB vor să propună în ședința care va avea loc la finalul sezonului regulat două stadioane pentru desfășurarea play-off-ului: Arena Națională (55.000 de locuri) și stadionul lui Juventus București (3.000 de locuri).

"Vrem să fie un spectacol pe cinste și să profităm de faptul că se vor întâlni, cel mai probabil, Steaua și Rapid. Încă nu știm stadionul pe care se va juca play-off-ul, dar luăm în calcul foarte serios să o facem pe Arena Națională sau pe stadionul Juventus din Colentina.

Arena Națională e prima noastră variantă. Vrem să oferim spectatorilor tot confortul pentru a urmări play-off-ul, care va fi mai încins ca niciodată. Decizia definitivă va fi luată într-o ședință care va avea loc după finalul sezonului regulat", a declarat un oficial al AMFB pentru GSP.ro.

În play-off merg primele 4 echipe clasate în Liga a 4-a din București. Aceste 4 formații vor începe play-off-ul cu un număr de puncte corespunzător poziției ocupate în sezonul regulat. Spre exemplu, dacă s-ar începe acum play-off-ul, Rapid ar porni cu 3 puncte, Steaua cu două, Tricolor cu un singur punct, iar Dinamo cu 0 puncte. Cine câștigă play-off-ul va juca un meci de baraj în dublă manșă cu câștigătoarea play-off-ului dintr-un județ alăturat, cel mai probabil Dâmbovița.

După 13 etape, Academia Rapid e lider în Liga a 4-a, cu 35 de puncte, la trei lungimi peste CSA Steaua, care are însă un meci mai puțin. Podiumul e completat de AS Tricolor, cu 30 de puncte, iar pe locul 4 e CS FC Dinamo, cu 24 de puncte.

 program 17

clasament l4

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (7)
para.para
para.para  •  16 Noiembrie 2017, 23:33
Postat de legendavisinie pe 16 Noiembrie 2017, 19:12

Steaua București joacă în liga a 4-a, doar fcsbiștii neagă realitatea evidentă.

Cand spui fcsbisti trebuie sa-i incluzi in primul rand pe astia care impacheteaza peste.

legendavisinie
legendavisinie  •  16 Noiembrie 2017, 19:12

Steaua București joacă în liga a 4-a, doar fcsbiștii neagă realitatea evidentă.

147687542408495
Viorel Stelistul  •  16 Noiembrie 2017, 19:02

Catalynn vesnicul postac kaki de pe site-ul GS! Sustine cu o incapatanare nascuta din cel mai profund intuneric al mintii, ca recrutii adunati cu arcanul de armata si grupati in mizerabila creatura FC Kaki CSA2017 ar fi Steaua!!! Draga catalynn daca esti sustinator inversunat al prezentei armatei in spatial public, in sport, trebuie sa cauti o tara cu dictatura militara, sau macar cu un regim autoritar bazat pe sprijinul militarilor si din pacate sunt tot mai putine! Asa ca trebuie sa te grabesti sa pleci in pas de defilare si instructive spre taramul ideal pentru cei de teapa ta: Coreea de Nord!!!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează