FOTBAL  »  LIGA 4  »  CSA STEAUA - ACADEMIA RAPID 1-3

EXCLUSIV Conducerea CSA Steaua recunoaște: "Ăsta este ultimul titlu cucerit"

FOTO: Raed Krishan +4   FOTO
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat marti, 17 aprilie 2018 11:04

Conducerea celor de la CSA Steaua a recunoscut greșeala făcută în programul meciului CSA Steaua - Academia Rapid, 1-3, în care își însușeau și trofeele câștigate de FCSB (Vezi detalii AICI!)

"Programul de meci a fost editat de unul din sponsorii evenimentului. Confirmăm că a fost o greșeală redacțională, ultimul titlu al echipei de fotbal este din anul 2000/2001, iar ultima supercupa a fost câștigată în același sezon",  au declarat oficialii CSA pentru GSP.ro. 

Ce conținea programul 

Revista-program de meci a fost împărțită în două părți, câte una dedicată fiecărei echipe. Au fost prezentate borne importante din viața fiecărui club, precum și trofeele câștigate de-a lungul timpului. 

Materialul a găzduit și o secțiune de publicitate dedicată ansamblului rezidențial "Cartierul Solar", entitate care ar fi stat în spatele redactării programului de meci. 

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (8)
fcsbesteaua
fcsbesteaua  •  17 Aprilie 2018, 20:27

Csa sau Psd,aceeasi mizerie!mint astia la fel de mult!

172320299858542
Marcel Holota  •  17 Aprilie 2018, 19:44

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

sasha8777
sasha8777  •  17 Aprilie 2018, 18:24

CSA nu are palmares, ca mint ei ca au e treaba lor. Sunt afiliati la bugetul statului drept sugative flamande in frunte cu *** talpanista si trepadusi gen stoica, lacatus, iovan, bumbescu si alti betivi ratati. *** csa.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează