FOTBAL  »  LIGA 4  »  CSA STEAUA - ACADEMIA RAPID 1-3

EXCLUSIV CSA Steaua vrea măsuri dure după incidentul de la meciul cu Rapid: "Este indamisibil" » Suma plătită către firma de pază

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de - Publicat duminica, 15 aprilie 2018 14:05

Academia Rapid a câștigat meciul cu CSA Steaua, 3-1, în derby-ul Ligii a 4-a București.

Potrivit surselor Gazetei Sporturilor, după incidentele petrecute între fani, conducerea Clubului Sportiv al Armatei a decis să facă o anchetă în privința firmei Rotw Guard Security, care s-a ocupat de siguranța fanilor în interiorul Arenei Naționale.

"Vrem să verificăm tot. Vrem să vedem câți oameni de pază au fost, sub ce formă au fost angajați și dacă aveau pregătirea necesară. Ne vom uita și pe înregistrările video. Este inexplicabilă lipsa lor de reacție la primul incident, care a avut loc între tribuna a 2-a și peluză. Acolo era un cordon subțire, care și-a părăsit locul. Este inadmisibil.

Inițial, firma de pază ne-a cerut 11.000 de euro pentru 300 de stewarzi. Ulterior, suma a ajuns la 40.000 de euro, pentru că jandarmeria a cerut 960 de stewarzi. Vrem să verificăm dacă au fost atâția stewarzi și să luăm măsurile în cunoștință de cauză", afirmă surse GSP.RO apropiate de CSA Steaua.

CE S-A ÎNTÂMPLAT

Meciul a fost unul extrem de tensionat și plin de incidente între suporteri, după ce, în minutul 20, câteva zeci de suporteri ai Stelei au părăsit propria peluză și s-au îndreptat către galeria opusă.

Jandarmii au intervenit în forță, i-au blocat pe unii dintre aceștia, dar steliștii au ajuns în cele din urmă în zona unde erau fanii Rapidului de la tribuna a 2-a, de unde au furat un mesaj. S-au împărțit lovituri de ambele părți, iar unele persoane au fost rănite (Detalii, foto + video aici).

Citește și: Detalii incredibile după violențele de la Steaua - Academia Rapid: minori pe post de stewarzi! » "Nu-mi aduc aminte pentru ce firmă lucrez"

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (16)
magic4ever
magic4ever  •  16 Aprilie 2018, 12:03

Direct karate kid a fost la meciul asta :)

guardiatei
guardiatei  •  16 Aprilie 2018, 09:16

sud steaua inca plange din ungaria. SLABI DE TOT... "coregrafie" si "bataie" (luata de la cetateni...)

martinpen
martinpen  •  15 Aprilie 2018, 22:04
Postat de ticbis pe 15 Aprilie 2018, 16:57

Pana isi vor recupera paguba, generalii tai si Talpan al tau sunt buni de plata: amenzi de 20 de mii de euro, suspendarea terenului pe 5 etape si inca 3 etape fara spectatori la meciurile de pe teren propriu! Sa va iasa pe nas, si tie si lui Talpan! V-ati asociat si infratit cu golanii, derbedeii, betivii si drogatii, sunteti buni de plata! Conform legii si regulamentelor!

La fcsb-Dinamo au fost mai multe violente decat acum. Sa nu uitam fanul dinamovist intrat in teren si inca altii, doar ca nu au existat jandarmi...

Vezi toate comentariile (16)
Comentează