FOTBAL  »  LIGA 4  »  AMFB

EXCLUSIV Sediul AMFB a fost spart noaptea trecută! Ce au vizat hoții! + Prima reacție oficială

Foto: liga4.com
Foto: liga4.com

Articol de , - Publicat marti, 22 mai 2018 10:49

Sediul Asociației Municipale de Fotbal București (AMFB) a fost spart noaptea trecută, însă hoții n-au vizat lucrurile de valoare, ci dosarele pline cu acte.

În această dimineață la fața locului și-au făcut apariția și criminaliștii care au deschis o anchetă.

Claudiu Baboia, secretarul general al AMFB, a oferit prima reacție pentru GSP: "Sediul a fost spart după ce s-a intrat prin curtea interioară. Au fost sparte toate birourile, au fost răvășite toate dosarele. La prima vedere a fost furată o cameră cu care se filmau testele arbitrilor. Camere de supraveghere nu avem, noi suntem chiriași la administrația școlii de acolo. Vor fi folosite camerele de la intrarea în incintă, de la barieră, acum așteptăm să vedem cum va decurge ancheta".

Începând de ieri la sediul AMFB s-au început ședințele pentru organizarea play-off-ului din Liga a 4-a, unde participă Academia Rapid, CSA Steaua, Tricolor și Dinamo. Meciurile din play-off ar urma să se joace pe stadionul Giulești, iar partida Steaua - Rapid pe Arena Națională.

În curtea AMFB a fost ieri și un grup de 10 suporteri steliști care a așteptat să vină juriștii CSA pentru a depune contestație în ceea ce privește primele două partide din play-off de pe stadionul Giulești.

 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (17)
171198643549221
Mihai Cms  •  25 Mai 2018, 13:04
Postat de giuran pe 22 Mai 2018, 15:14

Sincer, eu la randul meu cred ca o sa se incordeze muschi in meciurile vs Rapid. La sfarsit, vor aparea declaratii cum ca de fapt fanii au fost provocati de niste fani ai FCSB-ului, vor da vina pe jandarmerie, vor spune ca presa exagereaza, vor da vina pe GSP, Digi, Gigi si FCSB. Oricum, nu va fi vina lor, ei vor fi victimele. Totusi, eu asa ceva nu cred ca am intalnit in viata mea, nicaieri in lume (nu vorbesc doar de lumea civilizata), ca suporterii sa faca legea la club, ca oficialii clubului sa joace dupa cum dicteaza suporterii.

@Giuran Inseamna ca nu ai umblat prin lumea civilizata, in care suporterii au cuvant greu de spus. Toate cluburile din Bundesliga de ex, au cluburi ale suporterilor care fac parte din consiliul de admnistratie. Adica, sa intelegi si tu, FAC LEGEA IN CLUB. Sa nu uitam de BVB care si-au salvat clubul de la colaps si la reorganizare au pus piciorul in prag. Sa iti mai dau exemple ? Sau tu inca mai crezi ca a fi suporter tre sa accepti tot noroiul prin care a tarat clubul Steaua acest puscarias din Pipera.

147687542408495
Viorel Stelistul  •  22 Mai 2018, 18:01

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

100692244141081
John Milne  •  22 Mai 2018, 16:24

Talpanistii sunt implicati 100% .

Vezi toate comentariile (17)
Comentează