FOTBAL  »  LIGA 4  »  BRAȘOV

FOTO Echipa înființată de suporterii brașoveni continuă cursa pentru promovare

FOTO: Bogdan Bălaș
FOTO: Bogdan Bălaș

Articol de - Publicat sambata, 17 martie 2018 15:40

AS SR, echipa înființată de suporterii stegari în vara trecută, a câștigat la scor de forfait primul meci din returul Ligii a 4-a Brașov, contra celor de la Aripile Brașov.

Întărită în pauza competițională cu nume grele pentru acest nivel, Răzvan Damian, Răduțoiu (ambii veniți de la Sepsi Sfântu Gheorghe), Poverlovici (AFC Hărman) sau Strătilă (UTA), formația “galben-negrilor” s-a impus cu 3-0 în fața celor de la Aripile Brașov. Golurile au fost semnate de Horia Popa și Alin Damian, acesta din urmă golgheter al competiției.

Deși au lăsat impresia că nu și-au intrat încă serios în ritm, jucătorii lui AS SR și-au creat numeroase ocazii, veteranul de 45 de ani Iszak din poarta oaspeților limitând proporțiile scorului.

Chiar dacă la venirea pe banca echipei, în această iarnă, fostul căpitan al Pandurilor, Florin Stângă, a afirmat că își dorește să renunțe la rolul de antrenor-jucător pe care l-a îndeplinit în ultimul an la AFC Hărman, problemele de lot l-au forțat să intre titular și să joace mai bine de 70 de minute.

A fost un început ceva mai greu pentru noi. Am fost foarte precipitati. Probabil ceea ce le cer jucătorilor a adus o presiune în plus pentru ei. Totuși, ne-am creat foarte multe ocazii și am câștigat clar. Toate meciurile vor fi grele și va trebui să jucăm repede, dintr-una, două atingeri”, a spus antrenorul Florin Stângă la finalul meciului.

AS SR este lider în Liga a 4-a Brașov, cu 42 de puncte, și luptă pentru locul de baraj cu Precizia Săcele și Olimpic Zărnești.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează