FOTBAL  »  LIGA 4  »  STEAUA

FOTO Game, set, Steaua! Roș-albaștrii s-au distrat în derby-ul cu Carmen și s-au apropiat la 3 puncte de Academia Rapid » Noul idol al roș-albaștrilor a marcat 4 goluri

FOTO: Vlad Nedelea / GSP.RO +8   FOTO
FOTO: Vlad Nedelea / GSP.RO

Articol de GSP - Publicat sambata, 11 noiembrie 2017 13:36

Steaua s-a distrat în ultimul meci din Liga 4-a București, reușind o victorie impunătoare pe terenul lui Carmen București, scor 6-0.

FINAL »  Carmen București - Steaua București 0-6
AU marcat: Predescu '4, '16 p., '45 p., '88 Olaru '75, Sitaru '83
*Bardaș, fundașul celor de la Carmen, a văzut "roșu" în minutul 45

Roș-albaștrii au dominat autoritar partida, conducând încă de la pauză cu 3-0. Steliștii au evoluat cu un om în plus în repriza secundă, după eliminarea lui Bardaș de dinainte de pauză, și au reușit să mai înscrie de trei ori în a doua parte a jocului.

MVP-ul Stelei a fost Andrei Predescu, acesta reușind să înscrie patru goluri. Olaru și Sitaru și-au trecut și ei numele pe lista marcatorilor.

În meciul disputat pe stadionul "Rocar" au asistat apoximativ 800-900 de spectatori. Steliștii au fost încurajați de Peluza Sud, care în startul partidei a aprins mai multe fumigene. 

Steaua e pe locul 2 în Liga 4-a București, grație victoriei de azi acumulând 32 de puncte și apropiindu-se la doar trei lungimi de Academia Rapid. 

Echipele de start: 

Carmen București: Voicu - Nedelcu, Bardaș, Sfiea, Tociu - Nica, Bereștean, Al. Maxim, S. Flisc - C. Flisc, L. Ganea 

Steaua: 22. Horia Iancu, 25. Claudiu Zamfirescu, 4. Ștefan Pădureț, 20. Bogdan Sitaru, 3. Andrei Grigore, 21. Gheorghiță Constantinescu, 16 Vâlcea, 8. Cadolar Curt, 7 Andrei Pătrănoiu, 26  Răzvan Zeciu, 10. Andrei Predescu

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (45)
1059109910783295
Luci Luci  •  12 Noiembrie 2017, 12:09

Happy bankruptcy Steaua Armata Rosie Bucuresti!!!

sasha8777
sasha8777  •  12 Noiembrie 2017, 09:06
Postat de catalynn2 pe 11 Noiembrie 2017, 22:08

Dupa cum observi onor gsp au șters un comentariu in care nu înjuram pe cineva, nu foloseam cuvinte licențioase nu îndemnam la rasism violente etc. ci doar am punctat ce știm cu totii, si asta conform propriilor declarații nu supoziții or presupuneri, nea jjjjijica e dușmanul Stelei iar noi ne comportam in consecință. Daca tu crezi ca spiritul stelist este continuat se cioban infarctor (conform Justiției, ca sa nu existe discuții) in timp ce imensa majoritate a celor care au contribuit la peformanțele anilor ‘80 spus clar ca fcsb NU e Steaua este strict opinia ta. Nu te oprește nimeni sa susții fscb închipuindu-ti ca e Steaua cand de fapt e cu totul alt club, pt a avea acest drept au murit niste oameni acum 28 de ani. Noi nu avem nimic cu fcsbistii, înțelegem ca sunt niste .... (stii tu, bine animalul cu pricina dar il cenzurează astia) ci cu fcsb si jjjijji din motivul exprimat mai sus, alfel ii lasam in plata Domnului.

Bai Catalynn2, bai baiatule aveam pretentii sa fii logic dar esti doar un purtator de ochelari de cal care nu are logica si discernamant. Ai o singura varianta sa fii scuzat pt modul in care gandesti asta in cazul in care o faci desi ma'ndoiesc ca ai materia cenusie necesara sau esti platit de talpan sa aberezi pe unde apuci. Geme tara de agarici ca tine iar tu nu faci decat sa fii carne de tun pt talpan si acolitii.

229577630783922
Nicola Gigi-Romeo  •  12 Noiembrie 2017, 02:01

Cine socializează cu suporterul fcsb-ist își pierde vremea. Forza Steaua!!!

Vezi toate comentariile (45)
Comentează