FOTBAL  »  LIGA 4  »  STATISTICĂ

FOTO Rapidul primăriei a umilit Liga 1! A avut mai mulți suporteri ca FCSB în ultima etapă

Foto: Cristi Preda / Gazeta Sporturilor +9   FOTO
Foto: Cristi Preda / Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat vineri, 01 septembrie 2017 22:26

Academia Rapid, echipa susținută de Primăria Sectorului 1, a învins în prima etapă din Liga a 4-a pe Progresul 2005, scor 13-0, pe stadionul Giulești.

Mai mult, giuleștenii au avut astăzi parte de susținerea a 6.830 de spectatori.

Ca o comparație, la ultima etapă din Liga 1, cei mai mulți fani au fost la meciul dintre FCSB și FC Botoșani, scor 2-0. Numai 5.814 suporteri au fost prezenți la jocul de pe Arena Națională.

Într-un alt meci disputat astăzi în cel de-al patrulea eșalon, CSA Steaua a câștigat cu 6-0 în fața lui Venus București, iar roș-albaștrii au fost susținuți de aproximativ 1.500 de fani.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (41)
supereduardo10
supereduardo10  •  02 Septembrie 2017, 15:45

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ucluj2011
ucluj2011  •  02 Septembrie 2017, 14:40

Mult succes Rapid. Liga I fără Rapid nu are sare și piper , este muuuult mai săracă. O echipă a cărei istorie și tradiție sunt neegalate în România , ca să nu mai vorbim de acei UNICI suporteri care practic au INVENTAT încă de la sfîrșitul anilor '50 galeria în România... pe vremea cînd noi TOȚI ceilalți nu aveam idee ce înseamnă aia galerie , deplasări , tobe , steaguri , cîntece (deplasări și grupuri organizate aveau încă DINAINTE de al Doilea Război Mondial)... restul e can-can , vorbe aiurea , comentarii ale unor oameni frustrați , fricoși , needucați , răutăcioși și PE DINAFARA FENOMENULUI fotbal. RESPECT Rapid și sper ca în cel mai scurt timp să ne REîntîlnim în Liga I acolo unde ne este locul și nouă și vouă. Deocamdată vom urmări cu nemmărginit interes ADEVĂRATELE derby-uri dintre Dinamo-Rapid-Steaua în Liga 4 , deoarece acea Steaua este ADEVĂRATA Steaua , iar Badea , DUPĂ ce Negoiță nu va mai putea ține Dinamo și va da faliment , ADEVĂRATUL Dinamo va fi cel din Liga a-4-a condus acum de Badea. AȘA să ne ajute Dumnezeu și Maica Precistă. AMIN!!!

amicu
amicu  •  02 Septembrie 2017, 13:59
Postat de florar pe 02 Septembrie 2017, 09:28

5 lei!!!!Oaaaa....Face de ras Liga 1 sigur!!!!

E liga a 4-a .... Da tu stai prost cu comparațiile. Și apropo, aici nu vorbim de o echipa ce abia a ieșit din preliminariile ligii campionilor, nu se bate la titlu și nici nu are atâta reclama in mass-media.

Vezi toate comentariile (41)
Comentează