FOTBAL  »  LIGA 4  »  ACADEMIA RAPID - STEAUA

FOTO Rivalitate totală în Academia Rapid - Steaua » De ce tratament au avut parte gloriile steliste la oficiala din Giulești

Articol de GSP - Publicat sambata, 14 octombrie 2017 20:05

Marius Lăcătuș nu a fost singurul stelist tratat ostil pe stadionul din Giulești, la meciul dintre Academia Rapid și Steaua, din Liga 4 (detalii AICI).

Toate fazele VIDEO din meci pot fi văzute AICI!

Nici celelalte glorii steliste nu au avut parte de cea mai călduroasă primire.

Oficialul Stelei, Ștefan Iovan, dar și susținători de seamă ai echipei Armatei, precum Tudorel Stoica, și Miodrag Belodedici, au fost nevoiți să vadă meciul din picioare, deoarece gazdele nu le-au rezervat locuri la tribuna oficială.

Directorul tehnic Marius Lăcătuș a preferat să stea pe banca tehnică, alături de "principalul" Ion Ion.

Tot la tribuna oficială a fost prezent și fiul lui Didi Prodan, Răzvan Prodan. Fundașul Stelei nu a evoluat în acest sezon din cauza unor probleme medicale.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (15)
zarqa
zarqa  •  16 Octombrie 2017, 13:01

Aloooo ! Domnilor sunteți penibili. Lăcătuș Marius, în timpul unui meci, indiferent pe ce teren se joacă, se”postează” pe marginea terenului sau pe banca de rezerve. Nu merge în tribune. Oficialii (conducerea) CSA Steaua nu și-au anunțat prezența la stadion și mai mult de atît pentru tribuna oficială. Există oare (măcar) un rapidist care să uite umilința produsă, în Giulesti, de către gruparea roș-albastru în cazul ”bricheta” ? Nu mai aruncați fumigene.

ucluj2011
ucluj2011  •  15 Octombrie 2017, 09:01

HA HA HAAAAA...... HAAAAA...HAAAAA!!!!!

alexzece
alexzece  •  15 Octombrie 2017, 01:27

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (15)
Comentează