FOTBAL  »  LIGA 4  »  SĂLAJ

FOTO Se întâmplă în România » Mingea a dispărut în iarbă: "Trebuia să jucăm ca la fotbalul pe plajă" :D

FOTO: Sportulsălăjean.ro +1   FOTO
FOTO: Sportulsălăjean.ro

Articol de GSP - Publicat luni, 23 aprilie 2018 18:15

Fotbalul mic din România nu încetează să ofere momente memorabile. Ultima "nefăcută" vine din Sălaj, din meciul dintre Năprădeana Năprădea și Someșul Someș Odorhei, când mingea pur și simplu dispărea în iarba înaltă de 35 de centimetri.

Jose Mourinho are discipoli în Sălaj :D Conducătorii de la Năprădeana Năprădea au făcut orice pentru a încurca liderul Seriei de Est, Someșul Someș Odorhei. Sau mai bine zis n-au făcut nimic: nu au tuns gazonul, care la ora jocului avea dimensiuni desprinse dintr-un peisaj de savană.

Iarba, având dimensiuni de peste 30 de centimetri, nu a fost un obstacol suficient pentru cei din Odorhei, care s-au impus cu 3-1.

"Nu puteam să facem nimic pe acel teren şi ridicam mingea precum la fotbal pe plajă, fiindcă altfel nu o puteai controla. Mingea nu sărea, iar când era jos, nu se mai vedea de iarbă, care avea vreo 35 de cm. Trebuia să o smulgem pentru a executa loviturile libere", a precizat Vlad Ortelecan, conducătorul oaspeților, pentru Sportul Sălăjean

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (10)
dinamo_forever_77
dinamo_forever_77  •  24 Aprilie 2018, 09:45

Acesta banuiesc ca este un articol menit sa-l invinovateasca pe Burleanu?!

1248212311976052
Cristian Bardas  •  23 Aprilie 2018, 22:55

Bine ca aveați iarba, și dacă ați avea covor cum ați juca? Foaie verde tot fotbalul din Romanica, apucați va de meserii ca oricum nu le aveți cu varza, mai bune primăria cu banii care i cheltuie pe 20 de nătărăi ar susține 2, 3 copii in tenis de masa ca și așa nu e costisitor și mai ne aduc ceva medalii in țărișoara asta

risc_mix
risc_mix  •  23 Aprilie 2018, 22:38

Minciuni gogonate, marca gsp. Un meci de fotbal nu se poate juca dacă nu se vede marcajul. Or, la o iarbă de de 30-35 cm, nu se vedea nimic. Nici liniile laterale, nici liniile de poartă nici careul de 16 m.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează