FOTBAL  »  LIGA 4  »  CSA STEAUA - ACADEMIA RAPID, AZI, 19:45, DIGI, GSP.RO

GALERIE FOTO "Cupa Campionilor e la București!" » Aroganță a șefilor CSA la adresa FCSB pe Arena Națională + ultimele detalii legate de numărul biletelor vândute

foto: Raed Krishan +3   FOTO
foto: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat sambata, 14 aprilie 2018 18:13

Oficialii CSA Steaua au pregătit un moment special înaintea derby-ului cu Academia Rapid din această seară, care va avea loc pe Arena Națională, de la ora 19:45.

Pe cel mai mare stadion al țării au fost aduse replicile celor mai importante trofee europene cucerite de Steaua: Cupa Campionilor Europeni, din 1986, dar și Supercupa Europei, cucerită un an mai târziu.

Cristian Cîrlan, director de marketing la CSA, se așteaptă la o atmosferă explozivă la meciul din această seară cu Academia Rapid. 

"Cupa Campionilor e la București, putem spune. Am depășit cifra de 35.000 de spectatori, eu cred că ne îndreptăm spre 40.000 de bilete vândute. Suporterii, peluzele și tot restul stadionului au așteptat cu sufletul la gură acest meci istoric. Sper ca și pe teren spectacolul din teren să fie peste nivelul ligii în care se joacă, la fel ca în tribune", a declarat acesta, la TV Digi Sport. 

AICI poți urmări liveTEXT&VIDEO&FOTO meciul, dar și ultimele informații dinainte de CSA Steaua - Academia Rapid

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (47)
andrei.f
andrei.f  •  15 Aprilie 2018, 12:03

CCE e la Bucureşti întradevăr dar, la FCSB, aşa a stabilit UEFA care, începând din a cest an , va acorda un bonus la punctajul echipei FCSB folosit în tragerile la sorţi, pentru că a câştigat o dată, în 1986, CCE !

alegzander19
alegzander19  •  15 Aprilie 2018, 02:41

Cica va luptati cu FCSB .. da v-au facut rapidisti si pe teren si in tribune :P

andrei.cernat
andrei.cernat  •  14 Aprilie 2018, 23:09
Postat de hiuman pe 14 Aprilie 2018, 19:18

un fan csa Aici nu mai e nimic de contestat frate...Uite unde este Cupa Campionilor Europeni!Degeaba zice Uefa ca ai palmaresul daca nu ai "materia in sine"... Acum gigisti o sa sara pe mine si o sa zica ca bucata aia de metal nu valoreaza nimic :))))

Bai ghiolbane...aia e o replica pt ca trofeele nu sunt la ei :))) cel mai probabil au facut o copie ca sa se umfle si ei cu plamaresul Stelei din prima liga .

Vezi toate comentariile (47)
Comentează
Close