FOTBAL  »  LIGA 4  »  FC U CRAIOVA 1948

GALERIE FOTO Mădălina Ghenea a rămas fidelă: "Peluza Sud '97 Craiova, cea mai frumoasă galerie din lume!"

FOTO: Instagram +10   FOTO
FOTO: Instagram

Articol de GSP - Publicat miercuri, 28 martie 2018 18:35

Mădălina Ghenea (30 de ani), fotomodel renumit al României și actriță, a postat pe Instagram o fotografie în care își declară dragostea pentru Peluza Sud '97 a Craiovei. 

Frumoasa actriță a așteptat cu înfrigurare partida amicală dintre România și Suedia, scor 1-0, pentru a revedea la lucru Peluza Sud '97. Nucleul dur al galeriei oltene, care a rămas alături de FC U Craiova în Liga a 4-a, a fost la prima apariție pe noul "Ion Oblemenco". 

Dragostea Mădălinei pentru alb-albaștri este explicabilă, actrița fiind născută în municipiul Slatina, reședința județului Olt. Se pare însă că Universitatea din Liga 1 nu a avut suficiente argumente pentru a o atrage pe Ghenea în rândul susținătorilor ei. 

"Atmosferă emoționantă în Craiova. După o pauză de patru ani galeria Universității se întoarce acasă, pe stadionul Ion Oblemenco, la meciul România - Suedia. Se anunță un spectacol extraordinar. Pata fascinantă de culoare pe care o veți vedea în partea dreaptă a televizoarelor se numește Peluza Sud și este cea mai frumoasă galerie din lume", a fost mesajul postat de Mădălina Ghenea pe Instagram.

peluza

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (20)
605834989771418
Zagornea Pavlo  •  29 Martie 2018, 17:03
Postat de Robert Dinu pe 29 Martie 2018, 04:07

"Enumereaza"? Agramatule...invata sa scrii corect si pe urma te apuci de comentat....

Mădălina Ghenea a jucat în opt producții cinematografice internaționale dintre care patru de la Hollywood alături de actori consacrați. Cum dracu poți să pui o asemenea întrebare absurdă, ***? Cu un simplu search pe google poți găsi aceste informații dacă te interesează, sau tu te adapi cu fecalele din publicațiile de scandal? Voi ăștia care încercați cu atâta patos s-o denigrați pe Mădălina, nu-i ajungeți nici la degetul cel mic în ceea ce privește realizările și condiția umană. Nu sunt fan al echipei FC UCraiova , dar îmi place atitudinea Mădălinei, până la urmă este plăcerea ei. Vă arogați superioritatea din spatele unui monitor, iar voi biete mațe fripte abia vă ***. Sunt sătul de nimicuri din astea care încearcă să demonstreze prin calomnie, faptul că sunt grozavi. ***!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

605834989771418
Zagornea Pavlo  •  29 Martie 2018, 16:51
Postat de Sovi Sovi pe 28 Martie 2018, 21:30

E răutăcios titlul.A rămas fidela...ea nu stie ce inseamna cuvantul FIDEL.

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

605834989771418
Zagornea Pavlo  •  29 Martie 2018, 16:47
Postat de cpt.ahab pe 28 Martie 2018, 22:31

Ce gusturi slabe! Ghenea numai frumoasă nu se poate numi!

Este extraordinar de frumoasă Mădălina, pentru cei care știu să aprecieze un alt gen de frumusețe. *** strugurii sunt acrii când nu poți să ajungi la ei. Nu trebuie să o placă toată lumea pe Mădălina dar nici chiar s-o denigrezi. Este una dintre cele mai frumoase femei...nu so spun doar eu.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (20)
Comentează