FOTBAL  »  LIGA 4  »  CSA STEAUA - ACADEMIA RAPID 1-3

Ilie Dumitrescu a răspuns banner-ului afișat de steliști + Propunerea interesantă a lui "Mister"

Foto: Raed Krishan / Gazeta Sporturilor
Foto: Raed Krishan / Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat duminica, 15 aprilie 2018 20:10

Ilie Dumitrescu a răspuns banner-ului afișat de suporterii Stelei la meciul pierdut pe Arena Națională, în Liga a 4-a, în fața Academiei Rapid, scor 1-3.

"Hello, Mister Dumitrescu? This is Steaua!", a fost banner-ul afișat de steliști.

Replica lui Ilie Dumitrescu: "Mesajul în engleză nu l-am înțeles. A, poate pentru că am jucat în Anglia". 

De fapt, suporterii CSA Steaua ironizau postura în care a fost surprins în urmă cu mulți ani Ilie Dumitrescu, vorbind prețios în limba engleză și apoi înjurând într-o filmare. 

Dumitrescu a continuat: "Cred că fiecare are dreptul să-și susțină echipa pe care o alege. Suporterii sunt foarte respectuoși cu mine, primesc multe mesaje cu respect. Ei înțeleg că eu sunt un produs 100% al acestui club.

În speța asta eu n-am niciun interes, sunt un tip care niciodată nu vorbește în funcție de interese. Singura mea întrebare este: de ce oamenii din Minister au fost pasivi timp de 13-14 ani?", a spus Ilie Dumitrescu la TV Digi Sport.

Fostul antrenor al Stelei vine și cu o propunere fantasmagorică prin care să se decidă care e adevărata Steaua: "Un referendum ar rezolva această problemă cu FCSB și Steaua. Suporterii să voteze la referendum. Doar steliștii, că nu s-ar duce un rapidist sau alt suporter să voteze".

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (18)
magic4ever
magic4ever  •  16 Aprilie 2018, 11:42

Nu este corect sa se faca vreun referendum, legea a decis clar ca CSA Steaua detine stema, culorile si palmaresul...nu stiu ce se tot amana atat decizia finala, sa plateasca Becali despagubiri la greu pentru toti anii astia in care s-a folosit abuziv de marca, palmaresul si coeficientul Stelei!

893496014006517
Marian Dinu  •  16 Aprilie 2018, 09:46

Vreau sa intreb si eu toți fcsb-iști daca sau interesat vreodată ce înseamnă fcsb, acolo vor găsi singuri raspunsul, daca este Steaua sau Nu, eu stiu ca fcsb înseamnă fotbal club sportiv bucuresti, daca ei cred ca sportiv înseamnă Steaua atunci cred ca au o problema.

564351217065972
Stefan Nica  •  16 Aprilie 2018, 06:15

Ilie Dumitrescu:doar un mingicar de maidan...

Vezi toate comentariile (18)
Comentează