FOTBAL  »  LIGA 4  »  CSA STEAUA

Lăcătuș le răspunde contestatarilor: "Această echipă nu va avea probleme financiare!"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 15 noiembrie 2017 19:00

Coordonatorul proiectului de la CSA Steaua, Marius Lăcătuș, îi asigură pe fanii formației din Liga a 4-a că planurile sunt bine făcute și că formația sa poate ajunge până în Liga 1.

"Nu e o problemă că unii susţin că nu avem drept de promovare. Fiecare îsi poate da cu părerea. Ceea ce ne preocupă este ca echipa să-şi indeplineasca obiectivele, iar celelalte lucruri, sponsori, patroni, sunt strict problemele conducerii administrative.

Aceasta echipă nu va avea vreodata probleme financiare. Până în liga a doua nu vor fi probleme. Liga 1? Dacă nu ne doream acest lucru, nu mai începeam această muncă.

Ne dorim să fim acolo unde e fotbal de elită, dacă nu am fi vrut asta, mai bine închideam prăvălia", a spus Marius Lăcătuș.

În acest moment CSA Steaua se luptă cu Rapid pentru promovarea în Liga a 3-a. Rapid e lider acum, cu 35 de puncte, în timp ce steliștii au 32, dar și un meci mai puțin. 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (62)
rjka
rjka  •  16 Noiembrie 2017, 10:32

Ce tot va doare de unde sunt bani mai bine uitati-va la ciobanul vostru din ce a facut avere si pe urma uitati-va la altu in curte, Steaua inseamna CSA fc fcsb = penali romaniei ca se vede ce conducere au numai clienti la jilava.

sasha8777
sasha8777  •  16 Noiembrie 2017, 10:04
Postat de Bobe Marius pe 15 Noiembrie 2017, 22:27

Sa ne spuna si noua de ce au mintit in legatura cu bugetul echipei? De ce spun ca este de 150 mii euro in acest sezon cand el este de fapt de peste 750 mii euro? Cine asigura diferenta? Puscaria scrie pe conducerea csa, inclusiv pe el! Deja la sectia de baschet a inceput controlul ministrului si va urma si sectia de fotbal! Si DNA-ul asteapta la cotitura! Sa ne spuna fomistul asta de lacatus pentru ce ia 6 mii euro pe luna, 72 mii euro pe an de la csa?

E grea viata. Lacatus are *** Mariana pe post de sotie de intretinut, Iovan si Bumbescu de bani pt spritz pt ca sunt satui de spirt si carmol, Tudorel sa si el cu mana intinsa pate pica ceva, Petrea nu are de porc pt craciun, Talpan tine cu dintii sa iasa in evidenta si sa iasa din saracie, postacii talpanisti bagatori in seama vor salarii de trompete. Toti derbedeii *** fara ocupatie din zona Ghencea si-au gasit cate o ocupatie cu ajutorul lui Talpan si sunt pupincuristi profesionisti, mint si intoxica audienta cu ineptiile aberante ala sefului lor Talpan taliban si acolitii acestuia. Falimentul si puscaria sa fie parte din viata lor. Tabarnak CSA

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ray51
ray51  •  16 Noiembrie 2017, 09:09

Cum te-ai bagat tu in afacerea asta Mariusica... Tu speri in viata de dupa CSA???

Vezi toate comentariile (62)
Comentează