FOTBAL  »  LIGA 4  »  CSA STEAUA

Lovitură pentru CSA Steaua! Peluza Sud a luat o decizie importantă după ce fanii s-au simțit trădați

Articol de GSP - Publicat sambata, 24 martie 2018 17:41

Fanii Stelei contraatacă după ce șefii clubului au anunțat că, în proporție de 90%, meciul contra Academiei Rapid se va disputa la Chiajna.

Peluza Sud a hotărât să boicoteze meciul în semn de protest pentru decizia luată. Așadar, derbyul Ligii a 4-a se va disputa doar cu o galerie.

"Cum putem accepta că nu s-au luat deloc în considerare, ba chiar au fost tratate cu răceală, planurile şi iniţiativele comune ale Peluzei şi ale Asociaţiei Steliştilor 1947 de a ajuta în toate modurile şi la toate capitolele organizarea acestui meci pe un stadion demn de această confruntare, un stadion demn de Steaua Bucureşti, care să ne aducă beneficii financiare şi un uriaş capital de imagine acestui proiect?

Răspunsul nostru este un NU categoric, atât pentru alegerea acestui stadion, cât şi pentru lipsa de respect arătată nouă, tuturor suporterilor stelişti. Nu, Peluza Sud nu merge la Chiajna", sună o parte din comunicatul Peluzei Sud de pe Facebook.

Steaua - Academia Rapid se va juca la Chiajna, un stadion cu 5100 de locuri. La meciul din tur au asistat 11.000 de oameni pe Giulești, iar steliștii au primit 1000 de tichete.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (26)
zagna
zagna  •  25 Martie 2018, 09:00

Ii doare in "talpan" pe gusatii aia de voi ! Veniti la fotbalul adevarat alaturi de Unica Steaua din L1 !

lucghencea
lucghencea  •  25 Martie 2018, 04:41

O decizie nedorita . STEAUA e echipa noastra si chiar daca presiunile SUD STEAUA nu vor avea succes nu inseamna ca tribunele la meci vor fi goale . BA DIN CONTRA ! GARANTAT 100 % VA FI LUME DESTULA ! Mai e pana la desfasurarea meciului si cu sau fara reconciliere si rezultate intr-o directie sau alta , eu voi fi alaturi de Lacatus si STEAUA in cel mai important meci din 2018 din retur asa cum am fost si la aproape toate meciurile din tur . STEAUA , VICTORIE !

respect2014
respect2014  •  25 Martie 2018, 00:46

wow!! Dacă ar vedea profesoara ta de română cum ai scris si-ar tăia venele! Sper ca nu faci tu bannerele...

Vezi toate comentariile (26)
Comentează
Close