FOTBAL  »  LIGA 4  »  RAPID

Marea dorință a lui Daniel Niculae: ”Un ultim vis al carierei mele"

Articol de GSP - Publicat joi, 04 ianuarie 2018 20:38

Daniel Niculae (35 de ani) își dorește ca la 40 de ani să joace pe noul stadion Giulești, cel care se va construi pentru Campionatul European din 2020.

”Un ultim vis al carierei mele de fotbalist este acela de a juca la 40 de ani pe un stadion nou. Dacă se va putea, ar fi senzaţional. Dacă nu se va putea, voi regreta, dar nu va fi o problemă. Cel mai important este să te mai şi asculte organismul.

De la o vârstă, ai dorinţă, dar nu prea mai poţi. Trebuie să ridicăm mâna când nu mai putem şi să lăsăm locul celor tineri”, a spus Daniel Niculae, conform TV Telekom Sport.

Echipa lui Nico, Academia Rapid, are în prezent probleme mari cu vechea arenă.

GSP.ro a anunțat astăzi că echipa de pe locul doi în Liga a 4-a are o datorie de 12.000 de lei și, în cazul în care nu o achită până la finalul acestei luni, ar putea fi evacuată din Giulești!

Arena Rapidului este cuprinsă în planul pentru Euro 2020.  Surse CNI afirmă că “din cauza spaţiului restrâns, cuprins între Calea Giulești și liniile ferate, stadionul nu va mai avea 18.000 de locuri, cum se prevedea iniţial, ci doar 14.500”.

Planul de reconstrucție a stadionului:

  • va fi păstrată doar peluza dinspre sala de sport, restul va fi demolat
  • va avea 15.000-18.000 de locuri, toate acoperite
  • va fi în genul noului "Ilie Oană"
  • din cauza spaţiului îngust din zonă, noua arena va fi restrânsă astfel încât între tribune şi liniile de cale ferată să fie un spaţiu de cel puţin 4 metri lăţime
  • preţ estimativ: 22-25 milioane euro (fără TVA)

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
1258802267479225
Marian Ghergus  •  05 Ianuarie 2018, 09:41

Nu mai distribuiti mizeriile *** la adresa Rapidului !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează