FOTBAL  »  LIGA 4  »  SCANDAL PE MARCĂ

Mititelu contraatacă! A pierdut numele "Universitatea", dar a înscris sigla cu leul: "Nimeni nu mai poate înregistra această emblemă"

Articol de GSP - Publicat luni, 25 septembrie 2017 18:41

Înalta Curte de Casație și Justiție a anunțat vineri decizia finală în procesul ce are ca obiect numele "Universitatea". Magistrații Curții Supreme au respins apelul făcut de Adrian Mititelu și au menținut decizia Curții de Apel și a Tribunalului București.

Cele două au anulat dreptul de proprietate al lui Mititelu asupra numelui FC Universitatea Craiova. Așadar, Adrian Mititelu a pierdut în mod definitiv dreptul asupra acestuia în favoarea clubului CS Universitatea Craiova.

Totuși, Adrian Mititelu nu renunță. A postat azi pe pagina de Facebook certificatul de înregistrare a mărcii, eliberat de OSIM, și susține că "nicio altă persoană nu mai deține un certificat de marcă care să includă semnul cu Leul și atât timp cât această marcă este valabilă, nimeni nu mai poate înregistra acest semn".

A lansat un nou atac la adresa conducerii celor de la CS U Craiova, în principal înspre Mihai Rotaru, patronul clubului din Liga 1.

1

2

Mesajul lui Mititelu de pe Facebook:

"Astazi, Oficiul de Stat pentru Inventii si Marci a eliberat certificatul de marca nr.148944 cu denumirea de "FCU 1948" si semnul legendar al fotbalului craiovean "Leul".

Fac precizarea ca nicio alta persoana nu mai detine un certificat de marca care sa includa semnul cu "Leul" si atat timp cat aceasta marca este valabila, nimeni nu mai poate inregistra acest insemn!

Titularul acestei marci este Comunitatea Suporterilor FC Universitatea Craiova, persoana juridica, ce detine 25% din pachetul de actiuni al U CRAIOVA 1948 S.A.

Afirmatiile bolnave ale reprezentantilor clubului inscris de Sandu si Dragomir in liga a 2-a/ afiliat PSD, legate de semnul cu "Leul" nu reprezinta decat aceleasi intoxicari menite sa atraga suporteriii echipei Universitatea Craiova alaturi de proiectul odios.

Recentul proces cu privire la marca a avut in vedere numele de "Universitatea" si orice referire la semnul cu "Leul" facuta de catre banditi, nu reprezinta decat minciuna si dezinformare"

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (38)
1651821391517194
Marius Marius  •  26 Septembrie 2017, 16:44

Asta e idiot rău de tot.. aia ii ia stema, el o înregistrează iar, bine ii face lumea că își bate joc de el

198939213804366
Adrian Addryano  •  26 Septembrie 2017, 16:00

Tribunalul Dolj:"Nicio legatura juridica intre actualul club sportiv si fostul din care s-a desprins sectia de fotbal in 1994 cand a devenit entitate privata cu actionariat privat si cu identitate proprie asa cum cereau legile acestui stat si regulamentele forurilor internationale!!!!!!! Din certificatul fiscal al reclamantei rezulta ca aceasta a obtinut personalitate juridica in anul 1995 asadar reclamanta nu a existat in perioada in care au existat competitiile de fotbal si nu a fost facuta dovada ca reclamanta a fost infiintata pentru a continua activitatea fostei echipe de fotbal"!!!!!!! Fostul club de drept public nu mai exista a fost radiat din cauza datoriilor imense pe care le aveau sectiile de handbal si baschet feminin si masculin dar si celelalte sectii iar asocierea intre srl-ul impostorului care a furat banii de la anrp infiintat ILEGAL in 2013 si clubul clonat de drept public nu are nicio legatura cu istoria,spiritul si traditia echipei de fotbal infiintata in anul 1948 exact cum a stabilit in doua hotarari judecatoresti TRIBUNALUL DOLJ!!!!!!!

1628141824156440
Constantin Cilibiu  •  26 Septembrie 2017, 12:50

PROASTA E AIA CARE TE-A *** CLONA ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (38)
Comentează