FOTBAL  »  LIGA 4  »  RAPID

Pancu dezvăluie cum a distrus vestiarul Rapidului: "Nu mai eram tânăr" » Care a fost marea schimbare adusă de Mircea Lucescu

Articol de GSP - Publicat duminica, 24 decembrie 2017 13:25

Daniel Pancu, unul dintre cei mai importanți jucători din istoria Rapidului, a dezvăluit un moment tensionat, petrecut în 2011, în Giulești.

"Sunt multe amintiri plăcute sau mai puțin plăcute. Oricum e clar că sunt memorabile. Mi-aduc aminte că am spart o ușă din vestiar, de la intrare, dar și un televizor. Bine, m-am dus a doua zi și am cumpărat altul, mai performant. Asta a fost prin 2011, când nu mai eram tânăr.

La Rapid, pe vremuri, era boemie, dar a schimbat-o Mircea Lucescu. Nu mai era de ajuns să jucăm un meci și apoi să stăm liniștiți.

Pentru suporterii Rapidului, meciurile cu Steaua au fost mereu cele mai importante. Îmi aduc aminte că era și un cântec la modă: «Chiar de terminăm pe 10, batem Steaua și ne trece!».

De când au venit Mircea Lucescu și Mircea Rednic, ambii dinamoviști, s-a mai estompat din ura față de dinamoviști" a spus Pancu la TV Digi Sport.

"Cu cei de le Beșiktaș m-am înțeles foarte bine, am rămas în relații excelente. A fost ideea celor de la Beșiktaș să facă un DVD cu mine despre faptul că poate sunt singurul fotbalist din lume care a evolouat pe toate posturile, inclusiv cel de portar" Daniel Pancu

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
petre47
petre47  •  25 Decembrie 2017, 07:48

Omule! Se cheama rivalitate sportiva si nu inseamna sa te bati "la propriu", asa cum intelegi voi acum. Fotbalistii unei echipe trebuie sa fie devotati echipei; acum unii joaca o etapa la Botosani si urmatoarea la FCSB. Este adevarat ca nu toti fotbalistii pot imbraca mereu acelasi tricou. Va mai amintiti de Totti?

andyandrei2015
andyandrei2015  •  24 Decembrie 2017, 18:41

logic ca frustratu tot frustrat ramane si de craciun si de paste,daca bateai steaua,puteai sa si retorgradezi,universul defunctei rapid s a invartit tot timpul in jurul stelei,acum suporterii fac matanii sa piarda steaua,ca echipa lor nu mai exista

Vezi toate comentariile (2)
Comentează