FOTBAL  »  LIGA 4  »  RAPID

Răspuns pentru Dănuț Lupu, după ce i-a atacat pe Niculae și Pancu: "N-am vrut să spunem asta până acum"

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat joi, 26 octombrie 2017 21:06

Ovidiu Burcă n-a acceptat declarațiile date de Dănuț Lupu, care i-a acuzat pe Daniel Pancu și Daniel Niculae de faptul că s-au dus la Academia Rapid pentru bani, în timp ce adevăratul Rapid ar fi AFC.

Oficialul giuleștenilor a anunțat că el și cei doi fotbaliști emblematici nu primesc niciun ban de la clubul aflat acum în Liga a 4-a.

"Nu am vrut să-i răspundem până acum lui Dănuţ Lupu, unul dintre marii fotbalişti ai României, dar nu cred că este corect ce a spus. În primul rând că noi, adică Nico, Pancu şi eu, nu luăm niciun ban în acest sezon.

Nu am spus asta până acum pentru a nu se crea impresia că vrem să ne lăudăm", a spus Ovidiu Burcă la TV Digi Sport.

"Adevăratul Rapid este AFC-ul, acolo unde sunt amărâţii ăia care se chinuie să supravieţuiască. De ce nu s-au dus Nico şi Pancu acolo? Pentru că nu erau banii Primăriei? Nu-i corect. Cu scuzele de rigoare, înseamnă că nu sunt rapidişti adevăraţi. În momentul în care vor deţine într-adevăr palmaresul şi sigla şi tot, atunci le voi strânge mâna şi îi voi recunoaşte drept Rapid", declarase Lupu (Mai multe detalii AICI!).

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (4)
gicab
gicab  •  27 Octombrie 2017, 12:37

Dacă jiji înființa rapid Pipera și pompa bani suporterii erau de partea noului rapid... sa înțelegem ca la anul luați? Poate luați ceva și pentru promovare? Era normal sa se spună ca nu va lua niciodată bani...

1868315190110333
Cami Vali  •  27 Octombrie 2017, 09:05

Cum poate sa ajunga la tv un betiv ca asta sa isi dea cu parerea?

1868315190110333
Cami Vali  •  27 Octombrie 2017, 09:03

Da cine esti tu sa iti dai cu parerea ? Oare nu esti tu ala de furai prin Grecia? Oare nu esti tu betivu fotbalului? Tu te uiti in oglinda? Lupule esti mai buhait ca Dobrin ,Dzeu sa il ierte!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează