FOTBAL  »  LIGA 4  »  RAPID

Reacție dură a lui Daniel Niculae după ce Adunarea Creditorilor a stabilit o sumă record pentru brandul Rapid: "Anumite persoane încearcă să profite, așa cum s-a tot întâmplat în istoria noastră"

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat joi, 26 octombrie 2017 17:45

Daniel Niculae, atacantul celor de la Academia Rapid, a reacționat dur după ce Adunarea Creditorilor a stabilit azi ca licitația pentru brandul Rapid să plece de la suma de 3,4 milioane de euro. Inițial, brandul fusesese evaluat la 406.000 euro, o sumă de opt ori mai mică decât cea vehiculată în prezent.

"Într-adevăr, s-a hotărât ca suma de la licitație să fie de 3,4 milioane de euro, dar inițial evaluatorul care a fost ales a spus că tot ce înseamnă brandul Rapid se învârte în jurul sumei de 400.000. Diferența e uriașă, cred că sunt anumite interese și persoane care nu vor binele Rapidului.

Lucrurile merg bine în proiect, lumea vine la stadion, rapidiștii își susțin încă echipa. Dar diferența estee mare. Am promis că vom participa la licitație și ne vom prezenta acolo. Ne vom ține de cuvânt. Primăria Sectorului 1 va participa la această licitație, dar lucrurile nu sunt normale. Toată lumea vede acest lucru. Sunt ferm convins că va fi o cu totul altă sumă, altfel nu va participa nimeni.

Ce moralitate mai vezi în aceste lucruri? Mai devreme sau mai târziu, adevărul va ieși la iveală. Lumea știe ce s-a întâmplat la Rapid, dar ușor, ușor lucrurile ies la iveală. Lucrurile se îndreaptă, merg într-o direcție bună, există unitate și se vrea un proiect frumos, dar anumite persoane încearcă să profite, așa cum s-a tot întâmplat în istoria recentă la acest club", a declarat Daniel Niculae, la TV Digi Sport. 

Prima licitație pentru brandul Rapid, pentru care s-ar putea duela AFC Rapid și Academia Rapid, ultima fiind echipa Primăriei, ar urma să aibă loc în luna noiembrie. Dacă la prima licitație nu se va prezenta niciun doritor, suma va scădea cu 10% pentru a doua licitație.

Citește și:  La reevaluare e de 8 ori mai mare! S-a scumpit brandul Rapid » Câți bani publici ar trebui să cheltuiască Primăria Sectorului 1 la licitație

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (36)
andyandrei2015
andyandrei2015  •  26 Octombrie 2017, 22:35

eu v-am zis,si asta e doar inceputul,vreti totul moca,papa rapid,nu exista de cand a intrat in faliment,asta e pt prostime sa ii tina in priza pe aia 10 mii de fani ai rapidului

stelistul1
stelistul1  •  26 Octombrie 2017, 21:59

Pai voi voiati rapidul pe de-a moaca?

manty_one
manty_one  •  26 Octombrie 2017, 21:27
Postat de crangasi_visiniu pe 26 Octombrie 2017, 19:04

Nu e vorba de cat de iubit e Rapidul, spurki, e vorba ca privatii nu mai baga bani in sport. Nicaieri. Doar Becali mai baga.

***insa brandurile mari atrag sponsori,esti mai greu de cap ca sa intelegi!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (36)
Comentează