FOTBAL  »  LIGA 4  »  RAPID - VENUS 26-1

Reacție incredibilă după Rapid - Venus 26-1: "Dacă nu dădeau primele zece goluri, puteam să conducem cu 1-0" :)

FOTO: Alin Grigore/ GSP.RO
FOTO: Alin Grigore/ GSP.RO

Articol de GSP - Publicat duminica, 19 noiembrie 2017 09:12

Academia Rapid a dat o adevărată reprezentație de forță sâmbătă, impunându-se cu un incredibil 26-1 în fața lui Venus București, într-un meci din Liga 4-a.

În ciuda eșecului neverosimil, jucătorii lui Venus au găsit puterea să zâmbească după meci, unul dintre fotbaliști glumind cu jurnaliștii la interviurile de la final.

"Au avut noroc. Au fost norocoşi. Dacă nu dădeau primele zece goluri, eu cred că puteam chiar să conducem cu 1-0. Pentru noi, a fost o experienţă plăcută, unii am fost prima dată pe acest stadion.  Am câştigat o experienţă şi s-a pierdut un meci.

Ei sunt jucători profesionişti plătiţi pentru treaba asta. Unii dintre noi au venit de la muncă direct la meci. Am avut şi multe absenţe. Bine, nu contau", a declarat Emil Constantinescu, la TV Telekom Sport.  

Vezi aici detalii, video și foto de la  victoria incredibilă a Rapidului din meciul cu Venus

Alte două declarații halucinante din fotbalul românesc:

"Dacă nu dădea Ceahlăul 4 goluri, câștigam noi cu 1-0" - Ion Velea, membru al clubului Electroputere Craiova, după înfrângerea echipei sale în fața lui Ceahlăul, 1-4, din sezonul 1994-1995.

"Steaua a fost mai bună decât noi doar 10 minute" - Flavius Stoican, antrenor Dinamo, după ce "câinii" au fost spulberați de rivală în turul semifinalelor Cupei din sezonul 2013-2014, 2-5. 

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (8)
ovasim
ovasim  •  19 Noiembrie 2017, 18:59
Postat de haideusicfr pe 19 Noiembrie 2017, 17:59

La meciul de debut al CFR-ului in 1907 a pierdut cu 22-0! La primul meci dintre CFR si U (amandoua aveau nume unguresti ,dar jucatorii erau romani in majoritate) toti jucatorii erau beti la inceputul partidei. Amanunte ..savuroase.

ungure....lasa-ne...u si cfr sunt parca rivale....

haideusicfr
haideusicfr  •  19 Noiembrie 2017, 17:59

La meciul de debut al CFR-ului in 1907 a pierdut cu 22-0! La primul meci dintre CFR si U (amandoua aveau nume unguresti ,dar jucatorii erau romani in majoritate) toti jucatorii erau beti la inceputul partidei. Amanunte ..savuroase.

joze_maurinio
joze_maurinio  •  19 Noiembrie 2017, 16:31

Jenant. Din astea faceau echipele comuniste pe vremuri! Si tovarasul Mitica Dragomir era campion pe la Scornicesti! Clona asta Rapid a ajuns ce erau Steaua , Dinamo, Victoria, Scornicesti pe vremuri! Un astfel de meci nu se aplauda, este o rusine. Rapid, echipa Primariei a ajuns sa fie Steaua sau Dinamo! Rusine!

Vezi toate comentariile (8)
Comentează