FOTBAL  »  LIGA 4  »  CARMEN - ACADEMIA RAPID, SÂMBĂTĂ

Schimbare de ultim moment! Unde se va juca meciul dintre Carmen și Academia Rapid

Articol de GSP - Publicat sambata, 21 octombrie 2017 23:14

Academia Rapid e lider în Liga a 4-a, iar în etapa viitoare urmează să joace în deplasare cu Carmen București.

Constantin Schumacher, antrenorul Academiei Rapid, a anunțat că oficialii lui Carmen doresc să joace meciul de etapa viitoare pe Giulești, deși acesta ar putea reprezenta un dezavantaj pentru formația lui Adi Matei, ținând cont că majoritatea spectatorilor vor fi ai giuleștenilor.

"Următorul meci va fi pe Giuleşti, sâmbătă. Cei de la Carmen vor să joace aici. Am înţeles că protocolul e ok pentru că jucăm acasă, în faţa propriilor suporteri. E bine că avem cât mai multe meciuri, mai ales că se va dărâma Giuleştiul, ar trebui ca arena să fie de la meci la meci mai plină", a declarat Constantin Schumacher la TV Telekom Sport.

clipboard02

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
sexilian
sexilian  •  21 Octombrie 2017, 23:51

obelele au golaveraj mincinos.........

Vezi toate comentariile (1)
Comentează