FOTBAL  »  LIGA 4  »  CSA STEAUA - ACADEMIA RAPID 1-3

Se dezice CSA de ultrașii din Peluza Sud? Declarații dure după incidentele de pe Arena Națională: "Au fost instigatori!"

FOTO: Cristi Preda +2   FOTO
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat sambata, 14 aprilie 2018 23:29

Cristian Cîrlan, directorul de marketing al Clublui Sportiv al Armatei, le-a dat o palmă dură suporterilor steliști care au provocat incidentele de la derby-ul de pe Arena Națională cu Academia Rapid, 1-3.

"Niciodată nu ne putem asocia cu astfel de fapte. Nu ne reprezintă. Asociația steliștilor cu care noi am fost în contact ne-a asigurat întotdeauna că va respecta anumite valori.

Rămâne să vedem dacă au fost alte persoane care au venit la stadion și cu un alt scop. Au fost și instigatori, nu știu ce au vrut, dar e clar că au venit la meci doar pentru a provoca", a declarat Cristian Cîrlan, la TV Digi Sport.

Vezi și:

 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (86)
alex_1973
alex_1973  •  05 Mai 2018, 20:56

Sincer eu suporter CSA mă dezic de astfel de oameni .Acei instigator sunt cunoscuți de jandarmerie și nu înțeleg ce mai caută pe stadion.

eugeniustin
eugeniustin  •  15 Aprilie 2018, 15:25

frumos spectacol pe banii nostri

cetateanul_surmenat
cetateanul_surmenat  •  15 Aprilie 2018, 14:27

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (86)
Comentează