FOTBAL  »  LIGA 4  »  CSA STEAUA BUCUREȘTI

Steaua - Academia Rapid s-ar putea juca pe Ghencea: "Eu așa știu" + Idolul CSA n-ar refuza FCSB sau Dinamo

Articol de GSP - Publicat vineri, 09 martie 2018 09:38

Alin Predescu (22 de ani), decarul celor de la CSA Steaua București, liderul Ligii a 4-a, spune că există o șansă foarte mare ca derby-ul cu Academia Rapid să se joace în Ghencea. În tur, scorul a fost 1-1.

"Mi-ar plăcea foarte mult să se joace pe Ghencea pentru că am înţeles că există şi varianta aceasta. Să se joace pe terenul mare, pe stadionul mare. Eu aşa am înţeles, că există varianta asta, ca un meci de rămas-bun înainte de reconstrucţie. Prima variantă e Naţional Arena, un stadion mare, modern, pe care orice fotbalist ar vrea să joace.

Dar sunt sigur că dacă am juca la noi acasă stadionul ar fi plin şi alta ar fi atmosfera. Suporterii ne-ar împinge de la spate. Naţional Arena e un stadion care ar atrage foarte multă lume neutră la meci, nu ştiu cât ne ajută asta. Pe noi ne ajută să fie cât mai mulţi stelişti adevăraţi care să ne împingă de la spate", a spus Alin Predescu pentru Prosport.

Alin Predescu a răspuns și la întrebarea "ce ar face dacă ar primi o ofertă de la FCSB?": "M-am gândit să zic şi chestia asta. Toată lumea întreabă chestia asta, chiar şi prietenii mei mă întreabă. Şi spun ce le zic şi lor. Să rămânem cu picioarele pe pământ şi să trăim clipa pentru că e greu să se întâmple aşa ceva.

Nu cred că s-ar putea întâmpla asta într-un viitor apropiat şi, chiar dacă s-ar întâmpla, nu ştiu să spun cum aş reacţiona. M-am gândi foarte bine, eu iubesc foarte mult Steaua, dar nu pot să spun că aş putea refuza foarte uşor Dinamo sau FCSB, de exemplu. M-aş gândi, aş analiza toate oportunităţile, aş analiza momentul carierei şi, după o analiză foarte bună aş lua o decizie."

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (13)
1425838917717550
John Milne  •  09 Martie 2018, 17:41

A intrat si adrian casierul sa-si verse invidia si prostia balkanista .

1425838917717550
John Milne  •  09 Martie 2018, 17:36

Staai acolo prin balarii la STEAUA adevarata . Vai de capul vostru .

10206340845939523
Iulian Anton  •  09 Martie 2018, 12:32

*** Ai semna in secunda doi sigur

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (13)
Comentează