FOTBAL  »  LIGA 4  »  SPONSORIZARE

Steaua va fi sponsorizată oficial de suporteri » Anunțul făcut de CSA

Foto: Cristi Preda/Gazeta Sporturilor
Foto: Cristi Preda/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat miercuri, 20 septembrie 2017 13:27

Steaua din Liga a 4-a va fi sponsorizată de fani prin intermediul Asociației Steliștilor 1947, se anunță într-un comunicat oficial al Clubului Sportiv al Armatei.

Înființată în acest an, AS 1947 este o asociație non-profit care anunță că va direcționa o mare parte a contribuțiilor făcute de membri către echipa de fotbal din Liga 4.

Pentru primul sezon, echipa CSA are un buget estimat la 300.000 de euro, deși, înainte de startul sezonului, comandantul Cristian Petrea afirma că este posibil ca suma pe care se va baza Steaua va fi mai mică.

"Ne bucurăm de încheierea acestui parteneriat, ce reprezintă susținerea necondiționată a suporterilor Stelei. Parteneriatul conturează obiectivele de performanță pe care echipa și le-a propus la începutul acestui sezon, motiv pentru care salutăm implicarea Asociației Steliștilor 1947 în realizarea demersurilor spre succes"
Cristian Petrea, președintele CSA Steaua

Steaua este pe primul loc în liga a patra după primele 3 etape, cu maximum de puncte și niciun gol primit. Obiectivul "militarilor" este acela de a promova consecutiv în următoarele sezoane, până la ajungerea în prima ligă.


Foto: frf-ajf.ro

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (10)
rjka
rjka  •  20 Septembrie 2017, 20:42

mai bine talpanist de cat gigist *** samantar cetatean si om care face coregrafia cainilor a si am uitat suporterul fcsbist de ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1425838917717550
John Milne  •  20 Septembrie 2017, 15:15
Postat de Marius Cezar pe 20 Septembrie 2017, 14:25

***

Banati acest derbedeu talpanist

bigd
bigd  •  20 Septembrie 2017, 14:52

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează