FOTBAL  »  LIGA 4  »  CSA STEAUA BUCUREȘTI

Steliștii au răbufnit după ultima decizie a AMFB: "Pare ultimatum, dacă nu șantaj"

Articol de GSP - Publicat vineri, 18 mai 2018 21:10

Asociația Steliștilor 1947 a publicat un comunicat prin care cere socoteală AMFB pentru ultima decizie.

Asociația Municipală de Fotbal București i-a anunțat pe fanii Stelei că trebuie să-și cumpere bilete pentru play-off-ul Ligii a 4-a până luni, la ora 12:00, lucru care i-a înfuriat teribil pe aceștia, mai ales că primele două partide din play-off se vor desfășura pe Giulești.

"Prin vocea președintelui său, Marian Lumînare, Asociația Steliștilor 1947 a fost informată de către AMF București că noi, suporterii steliști, trebuie să cumpărăm până luni, ora 12:00, biletele dorite de noi pentru primul meci din play-off. În caz contrar, după această dată, ele vor fi puse în vânzare la casele stadionului din Giulești. (Din cota de 40% din bilete alocate suporterilor steliști, 1.000 vor rămâne până joi în vânzare în Ghencea. Nedorindu-le blocate pe restul până la 40%, AMFB ne solicită plata acestora până luni la prânz.)

Noi, AS47, nu ne dorim altceva decât ca lupta pentru promovare să se desfășoare într-un spirit de totală imparțialitate. O sumedenie de lucruri demonstrează până acum contrariul. Iar acum, anunțul dvs. că suntem nevoiți să cumpărăm biletele până luni la prânz sună foarte mult a ultimatum, ca să nu spunem șantaj. Vă răspundem, d-le Lumînare, că trebuie să vă reconsiderați ultimatumul.

Și vă mai atragem atenția asupra unui lucru. În cazul fericit pentru dvs. în care Academia Rapid va promova, în sezonul următor veți rămâne numai cu noi în Liga IV. Cu probabil mai puțină expunere media decât anul acesta. Iar noi, steliștii, respectând totuși spiritul regulamentului atât de încălcat de dvs., vom ține minte toate lucrurile întâmplate în acest sezon", se arată în comunicatul publicat de AS1947 pe Facebook.

Programul complet al play-off-ului din Liga 4:

Etapa 1 / vineri, 25 mai 2018
ora 18:30: Rapid – Dinamo / Asalt (stadionul Giulești)
ora 21:00: Steaua – Tricolor (stadionul Giulești)

Etapa 2 / miercuri, 30 mai 2018
ora 18:30: Steaua – Dinamo / Asalt (stadionul Giulești)
ora 21:00: Rapid – Tricolor (stadionul Giulești)

Etapa 3 / sâmbătă, 2 iunie 2018
ora 18:30: Tricolor – Dinamo / Asalt (Arena Națională)
ora 21:00: Rapid – Steaua (Arena Națională)

În altă ordine de idei, CSA Steaua a câștigat azi în ultima etapă a sezonului regulat din Liga a 4-a pe teren propriu cu Romprim, scor 10-0.

 

Prin vocea președintelui său, Marian Lumînare, Asociația Steliștilor 1947 a fost informată de către AMF Bucuresti că...

Publicată de Asociația Steliștilor 1947 pe 18 Mai 2018

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (1)
randomm
randomm  •  18 Mai 2018, 23:19

mizeria asta de clona csa oricum dupa finanul acestui sezon se desfiinteaza. au spus generalii in direct,ca daca nu promoveaza,nu o sa mai exista echipa respectiva. si nu are nicio sansa de promovare,mai degraba promoveaza adevarata dinamo din liga a 4-a in liga a 3-a,decat clona csa regal. dupa si-au dat autogol prin faptul ca vor despagubiri. ce o sa faca daca instanta decide ca despagubirile o sa fie din cat a facut csa in ultimi 3 ani,adica cateva zeci de mii de euro? si nu profit ci doar venit. pai o sa vina la becali in genunchi dupa aia. nici nu mai au alta varianta. tu ai cerut 37 de milioane de euro pe 10 ani si 56 pe tot ce tine de echipa. primesti 100 de mii pentru 10 ani,decizie definitiva si irevocabila si poti sa iti dai foc. am pierdut 4 ani prin procese pe degeaba ca tot din punctul de unde am plecat ne intoarcem.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează