FOTBAL  »  LIGA 4  »  CSA STEAUA - ACADEMIA RAPID 1-3

Steliștii, despre eșecul cu Rapid: "Am fost execrabili, fricoși" + anunț important al lui Lăcătuș legat de meciurile din play-off

FOTO: RAED KRISHAN
FOTO: RAED KRISHAN

Articol de GSP - Publicat sambata, 14 aprilie 2018 22:08

Marius Lăcătuș, direcotrul sportiv al CSA, a recunoscut superioritatea Academiei Rapid din derby-ul cu Steaua, pierdut de roș-albaștri cu 1-3. 

"Trebuie să recunoaștem faptul că nu am avut o zi foarte bună. Rapid a fost peste noi la agresivitate, la combativitate. Va veni play-off-ul și poate vom avea șansa de a ne lua revanșa. Rapidiștii au câștigat mai multe mingi, noi n-am știut să facem acest lucru. Am luat golul 2 și 3 pe greșeli mari ale noastre.

E un lucru pozitiv că suporterii au fost alături de noi. Îmi pare rău că noi, cei care suntem implicați în acest fenomen, nu am putut să ne ridicăm la nivelul arătat de ei.

Nu putem găsi motive și scuze. A fost o zi mai puțin bună pentru noi. Dacă am jucat pe Arena Națională, nu trebuia ca acest lucru să-i împiedice pe jucători să-și arate calitățile. De regulă, câștigătoarea era Steaua în astfel de derby-uri. Să sperăm că ne vom lua revanșa în play-off și vom arăta că suntem echipa care merită să promoveze.

Probabil că nu vom mai juca pe Arena Națională, costurile sunt foarte mari pentru a juca în play-off aici. Rămâne de văzut unde vom juca meciurile din play-off", a declarat Lăcătuș, la TV Digi Sport .

Ion Ion, tehnicianul Stelei, a comentat la rândul său înfrângerea din meciul cu Academia Rapid:

"Se pare că presiunea din tribune i-a apăsat pe jucători. Avem de învățat din această înfângere, Rapid ne-a bătut categoric, ne-a dominat la toate capitolele. Rămâne să ne pregătim pentru a arăta altfel la meciul din play-off. Va trebui ca în play-off să jucăm la victorie, rezultatul din această seară ne va obliga să facem acest lucru"/ 

 "A fost un meci execrabil, am jucat retrași, cu frică, iar experiența Rapidului și-a spus cuvântul. Eu consider că suntem mult valoric peste jucătorii Rapidului, dar am avut frică să nu pierdem meciul. Am vrut să facem fericiți miile de suporteri din tribune. Rapid nu ne-a surprins cu nimic, dar lipsa de concentrare a noastră a făcut diferența"  Alin Predescu, marcatorul golului Stelei

 

Vezi și:

 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (37)
1315807851802768
Bijan Ion Daniel  •  15 Aprilie 2018, 16:24

nu stiu de ce va plateste armata din banii nostrii, mai bine mergeti in poligon sa va ntrenati ptr. liga 5...

1315807851802768
Bijan Ion Daniel  •  15 Aprilie 2018, 16:22

vai mama voastra, faceti de rusine numele STEAUA !

1661261537422411
Mecanicacd Srl  •  15 Aprilie 2018, 15:16

dubluv,tu esti singura exceptie cu amendamentul -inalt ca bradu, DESTEPT ca gardu.

Vezi toate comentariile (37)
Comentează
Close