FOTBAL  »  LIGA 4  »  CSA STEAUA BUCUREȘTI

Steliștii le declară război lui Pancu și Daniel Niculae: "Suntem siguri că-i vom bate"

Foto: Cristi Preda
Foto: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat vineri, 01 septembrie 2017 23:11

CSA Steaua și Academia Rapid au debutat în Liga a 4-a bucureșteană cu câte o victorie la scor. Roș-albaștrii s-au impus în fața lui Venus, scor 6-0, iar giuleștenii au învins-o pe Progresul 2005, scor 13-0.

Deși la echipa din Giulești evoluează jucători precum Pancu sau Daniel Niculae, Alin Predescu, marcatorul unui hattrick pentru Steaua e sigur că echipa sa va învinge Rapidul Primăriei.

"Sunt jucători foarte buni, care au un cuvânt de spus în fotbalul românesc, dar noi suntem tineri, avem încredere și suntem siguri că-i vom bate", a declarat Alin Predescu.

Predescu a vorbit și despre echipa care are prima șansă la promovare: "Noi, clar! Nimeni altcineva! Vrem, cum am mai spus, să câștigăm fiecare meci, să dăm cât de multe goluri putem, să jucăm bine și să-i batem pe toți".

În tribunele stadionului din Ghencea s-au aflat printre alții Gabi Balint și George Ogăraru.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
catalynn
catalynn  •  02 Septembrie 2017, 00:35

Asa zic si io, evident Rapid au niste fotbalisti cărora nu ai cum sa le contești calitatile, insa au o varsta si cu 3 flori nu faci primavara. Steaua are si avatajul ca a inceput pregătirea sezonului inca din iarna, la Rapid este inca incipient, totul facut pe ultima suta de metri. Oricum de abia astept etapa a 8-a, atunci vom vedea mai bine ce si cum. :-))

Vezi toate comentariile (1)
Comentează