FOTBAL  »  LIGA 4  »  RAPID

ULTIMA ORĂ Răsturnare de situație la Academia Rapid » Primăria Sectorului 1 n-a putut să ia marca! Ce urmează pentru clubul din Liga a 4-a

Articol de GSP - Publicat marti, 19 septembrie 2017 18:14

Academia Rapid are probleme, dar nu în campionat, unde are maximum de puncte, ci în privința brandului.

Adunarea creditorilor de la SC FC Rapid SA, club intrat în faliment anul trecut, a respins oferta evaluatorului, de 406.000 de euro, pentru preluarea mărcii. Suma a fost considerată prea mică. 

În acest caz, procedura de evaluare a brandului se va relua în totalitate și va mai dura până la următoarea licitație.

Primăria Sectorului 1 plătește în continuare 5.000 de euro lunar pentru a avea dreptul de folosință al mărcii, dar rămâne de văzut dacă va mai alege să continue alături de echipă, în noile condiții. Dincolo de costurile suplimentare până când va fi gata noua evaluare, principalul sponsor al Academiei Rapid va fi nevoită, foarte probabil, să plătească o sumă mai mare de 400.000 de euro pentru a lua brandul alb-vișiniu. 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (71)
romulus65
romulus65  •  20 Septembrie 2017, 13:30

Problema este ca s-au prins creditorii ca cei de la Primaria Sector 1 sunt nerabdatori sa cumpere marca Rapid si vor mai multi bani. In plus mai si platesc 5000 de euro pe luna pentru chiria marcii. Pana se reevalueaza pretul marcii si se rescoate la licitatie va fi timp lung si chiria va curge in continuare. Treaba este ca se face din bani publici.

gigi_becali_4
gigi_becali_4  •  20 Septembrie 2017, 12:17
Postat de crangasi_visiniu pe 20 Septembrie 2017, 00:38

Nici FC FCSB nu are palmaresul si voi tot o sustineti...in Europa, ca in campionat mai greu, e zi de concediu in septembrie.

Sa te cred pe tine sau pe UEFA, care zice ca palmaresul e la Steaua on Liga 1 ?? Hmmmm.... sunt in dubii, nu ma pot hotara pe cine sa cred, pe tine care stii tot, sau pe UEFA care nu stie nimik ? :))

ucluj2011
ucluj2011  •  20 Septembrie 2017, 08:33
Postat de catalynn pe 19 Septembrie 2017, 22:23

Io unul sunt de acord, palmaresul nu ar trebui sa poata fi transferabil. Insa Justitia (si nu doar cea romana) a decis altceva. Prin urmare Palmaresul este precum un titlu la purtator, il poti tranzactiona. De asta cei care adminstreaza falimentul Rapidului pot vinde brandul Rapid (incluzand evident si Palmaresul) celui care ofera mai mult si recupera din datorii. Si mai este un aspect, care se aplica si in cazul Stelei. Clubul Sportiv Rapid nu si-a incetat niciodata activiatea. Pt mine sectia de fotbal trebuie sa fie parte integranta a clubului sportiv. Deci chiar daca sectia de fotbal a murit, clubul a dus brandul inainte.

Spune-le și tu , că eu m-am tot săturat să le spun , zici că vorbești cu un perete. Au unii niște părere preconcepute , vorbește gura fără ei și spun și ei ce au mai auzit și ce le-ar place LOR să fie. Cazuri ca ale Rapidului (și mai grave) au fost în campionate puternice cu mari echipe dealungul vremii și CUM ERA ȘI NORMAL la un moment cluburile sau redresat (cu sau fără ajutorul guvernului , primpriilor sau a băncilor care primiseră ordine de sus) și au continuat bine meci , CUM DEALTFEL ESTE ȘI NORMAL ȘI CORECT ȘI BINE.

Vezi toate comentariile (71)
Comentează