FOTBAL  »  LIGA 4  »  CSA STEAUA - ACADEMIA RAPID 1-3

Un fost atacant de la FCSB a fost la meciul CSA Steaua - Academia Rapid și s-a declarat scârbit: "Am plecat la pauză"

Foto: Cristi Preda
Foto: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat luni, 16 aprilie 2018 18:45

Ciprian Marica, fostul jucător al celor de la FCSB și Dinamo, susține că a fost prezent la derby-ul Ligii a 4-a dintre CSA Steaua și Academia Rapid, scor 1-3, însă a rămas profund dezamăgit.

"Am fost să văd acest derby, dar am plecat la pauză. Nu m-am regăsit în ceea ce am văzut. Erau femei cu copii în brațe care plângeau. Aceste evenimente n-au ce căuta pe un teren de fotbal. Nu e normal așa ceva", a declarat Marica la TVR 1.

Ciprian Marica (32 de ani) a jucat pentru FCSB în 2016, însă fotbalul l-a început la Dinamo. De-a lungul carierei a mai jucat pentru Șahtior, Stuttgart, Schalke, Getafe și Konyaspor.

CE S-A ÎNTÂMPLAT

Meciul a fost unul extrem de tensionat și plin de incidente între suporteri, după ce, în minutul 20, câteva zeci de suporteri ai Stelei au părăsit propria peluză și s-au îndreptat către galeria opusă.

Jandarmii au intervenit în forță, i-au blocat pe unii dintre aceștia, dar steliștii au ajuns în cele din urmă în zona unde erau fanii Rapidului de la tribuna a 2-a, de unde au furat un mesaj. S-au împărțit lovituri de ambele părți, iar unele persoane au fost rănite (Detalii, foto + video aici).

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (6)
673474022797724
Simi Bidilean  •  17 Aprilie 2018, 05:22

DA. ARE DREPTATE UN FOST JUCATOR , INDIFERENT LA CE A ACTIVAT LA ECHIPE IMPORTANTE IN RO. HULIGANI NU AU CE SA CAUTE LA COMPETITIILE SPORTIVE .

bigd
bigd  •  16 Aprilie 2018, 21:38
Postat de catalynn2 pe 16 Aprilie 2018, 19:50

Da ma, mai bine cu 3000 de samantari in tribuna si amosfera de priveghi! Respect galeriilor Steaua si Rapid pt spectacolul oferit si sper sa ne revedem si in play-off! Vina apartine firmei de paza si Jandarmeriei care nu si-au indeplinit indatoririle conform fisei postului. Primii au pacatuit prin absenta si neimplicare iar scutierii prin excesul de zel, in loc sa identifice si sa aresteze pe recalcitranti au dat cu gaze la gramada ***! In galeria Stelei erau vreo 8 mii de suflete la Rapid vreo 12 mii. De asemenea alte 15 mii stateau la gramada in restul stadionului. Nu au fost incidente, oamenii au stat la locurile lor, nu poti blama acesti oameni din cauza a 50 de zevzeci. Totul a portnit de la un banner fcsb=Steaua pe care stelistii s-au dus sa il recupereze de la Tribuna a 2-a iar rapidistii au crezut ca suporterii Stelei vin peste ei sa ii ia la bataie si era firesc sa se apere. Daca stewarzii isi faceau datoria asa cum se discutase inainte de meci nu se ajungea la violente, insa nici asa nu a fost nici pe departe "varsarea de sange" de care se vaita ziaricii, marea problema nu au fost "huliganii" ci gazele jandarmilor ....

Au scris prietenii legendei visinii FCSB=Steaua? Stima! :)))

alex_1973
alex_1973  •  16 Aprilie 2018, 21:26

Când jucai la Dinamometrice și apoi la Steaua și se întâmplau astfel de scene nu mai erați scârbit Dl.Marica?

Vezi toate comentariile (6)
Comentează