FOTBAL  »  LIGA 4  »  CSA

Un fost dinamovist, cooptat în staff-ul Stelei!

Foto: Gheorghe Nițu (stânga) și Bogdan Lobonț
Foto: Gheorghe Nițu (stânga) și Bogdan Lobonț

Articol de GSP - Publicat miercuri, 20 septembrie 2017 10:35

Gheorghe Nițu, fostul antrenor cu portarii al lui Dinamo, va face parte din staff-ul lui Ion Ion la CSA Steaua, după ce Dumitru Stângaciu a refuzat oferta Armatei, informează TV Digi Sport.

Nițu a lucrat o perioadă îndelungată la Dinamo, unde a colaborat, printre alții, cu Cornel Dinu, Cornel Țălnar și Liviu Ciubotariu. Printre portarii pe care i-a antrenat se numără și Bogdan Lobonț. Ca jucător, Nițu a evoluat la Steaua timp de un sezon, la începutul anilor '80.

Sursa citată notează că motivul pentru care Stângaciu a declinat oferta celor de la CSA a fost refuzul oficialilor Armatei de a-l promova la gradul de colonel. 

Steaua este pe primul loc în liga a patra după primele 3 etape, cu maximum de puncte și niciun gol primit. Obiectivul "militarilor" este acela de a promova consecutiv în următoarele sezoane, până la ajungerea în prima ligă.


Foto: frf-ajf.ro

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (8)
883135188391540
Popa Corneliu  •  20 Septembrie 2017, 13:00

Cum este cu decizia tribunalului care a spus ca inscrierea lui CSA Steaua este ilegala?

khal_37
khal_37  •  20 Septembrie 2017, 12:42

Hihi...steluța 2017 a interesului national oprea se dinamivizeaza!!!!

steaua1986forever
steaua1986forever  •  20 Septembrie 2017, 12:28

Cam asta e si clasamentul adevarului: 1. Steaua 2. Rapid ....10. Dinamo. In liga adevaratelor cluburi, nu in mamaliga 1 clona. In rest, vreau sa spun ca asta e un "mare antrenor" daca l-a "descoperit" pe Lobont, portarul de 1.55m si l-a indemnat sa ajunga portar in loc de jucator de table, acolo unde probabil si avea fizicul necesar. Pentru portar la fotbal, nu prea.....dar e baiat simpatic Lobont, am inteles, e bun la spus bancuri prin vestiar, e mentinut de ani de zile cu salariu pentru 'darul' asta al lui...

Vezi toate comentariile (8)
Comentează