FOTBAL  »  LIGA 4  »  CSA STEAUA BUCUREȘTI

VIDEO CSA Steaua a făcut scor și în Cupa României, împotriva echipei lui Iordănescu jr.

Foto: Asociația Steliștilor 1947
Foto: Asociația Steliștilor 1947

Articol de GSP - Publicat marti, 03 octombrie 2017 18:49

CSA Steaua n-a suferit nicio înfrângere în acest sezon de Liga a 4-a, dar nici în Cupa României, unde astăzi s-a impus în runda a patra, faza pe București, în fața celor de la VK Soccer, scor 6-1.

Pentru formația din Liga a 5-a a evoluat și stoperul Andrei Iordănescu (23 de ani), fiul lui Anghel Iordănescu.

"Nu știu dacă o să ajungă la cel mai înalt nivel, pentru că are în paralel și alte activități, dar faptul că vine și face cu plăcere și este serios, pe mine mă bucură, pentru că este vorba de familie. Eu mă bucur și îi țin pumnii", a spus, conform TV Digi, unul dintre frații lui Andrei, Edi Iordănescu, care a fost și el prezent la meci. 

Marius Lăcătuș și Ion Ion au jucat în partida de astăzi cu rezervele. Pentru Steaua au marcat Turbatu (35), Lolescu (42), Rareș Popa (51 și 55), Claudiu Zamfirescu (82) și Gabriel Petcu (87).

Echipa de start a Stelei: Chiș - Lolescu, R. Chivu, Sg. Chirilă, Ed. Radu - Turbatu, Dorobanțu, Olaru, Zeciu - Măcriș, Al. Izvoranu

Acest meci a contat pentru turul al patrulea din faza de pe București. Câștigătoarea Cupei României de pe București va evolua în sezonul viitor în tururile preliminare din Cupa României, unde vor participa echipele din ligile doi și trei.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
catalynn
catalynn  •  03 Octombrie 2017, 21:47
Postat de khal_37 pe 03 Octombrie 2017, 21:12

Aceasta este justitia din Romania care a interzis clubului FC Steaua Bucuresti sa nu foloseasca aceasta denumire....

Nu are rost sa reluam discutia, Justitia i-a interzis ciobanului sa foloseasca numele Steaua pt ca nu a avut documente clare ca a cumparat acest drept asa cum a mintit. Faptul ca l-au eliberat pe Cocos este la fel de oripilant ca atunci cand l-au eliberat si pe el inainte de vreme, atat locul lui cat si al lui MM fiind tot la "reeducare".

khal_37
khal_37  •  03 Octombrie 2017, 21:12

http://stiri.tvr.ro/dorin-coco---a-fost-eliberat-condi--ionat-din-penitenciarul-jilava--dupa-un-an-de-deten--ie_823035.html

khal_37
khal_37  •  03 Octombrie 2017, 21:12
Postat de catalynn pe 03 Octombrie 2017, 20:38

Considerand ca am evoluat cu baieti care nu sunt titularizati constant e scuzabil faptul ca am primit un gol si nu am marcat decat 6 cu o echipa din L5. Insa deocamdata proiectul arata bine, echipa merge excelent. Bravo Laca, Ion Ion si Fane Iovan!

Aceasta este justitia din Romania care a interzis clubului FC Steaua Bucuresti sa nu foloseasca aceasta denumire....

Vezi toate comentariile (4)
Comentează