FOTBAL  »  LIGA 4  »  BĂTAIE

VIDEO+FOTO Arbitru bătut la un meci din Liga a 4-a! A ajuns de urgență la spital: "Îl voi da în judecată și toți banii îi voi dona unei case de copii"

Foto: Libertatea +2   FOTO
Foto: Libertatea

Articol de GSP - Publicat duminica, 08 octombrie 2017 18:36

Arbitrul principal de la meciul dintre ACSO Pantelimon și Petrăchioaia, din etapa a cincea din Liga a 4-a ilfoveană, a ajuns la spital după ce a fost bătut de oaspeți.

Arbitrul Laurențiu Ciuchiță n-a vrut să dea drumul meciului din cauza bălților de pe teren, condițiile de joc nefiind adecvate, însă oaspeții au insistat să se joace. Centralul partidei a dat drumul meciului în cele din urmă, însă după 35 de minute a fost luat la bătaie de un jucător de la Petrăchioaia, după ce i-a arătat cartonașul roșu.

Cavalerul fluierului a ajuns de urgență la spital și spune că jucătorul care l-a agresat e cunoscut pentru violența sa.

"Era minutul 35, moment în care a avut loc acest incident. Un jucător face un fault de galben, era al doilea și era conștient că îl va primi și mi-a spus «Dacă îmi dai roșu, te omor!». Eu nu țin cont de așa ceva, adică nu mă sperie, aplic doar regulamentul și încerc să fiu cât mai echilibrat în ceea ce fac.

După ce i-am arătat cartonașul roșu, mi-a dat doi pumni în zona tâmplei, am căzut, m-am ridicat, apoi m-a lovit din nou. Jucătorii strigau «Dă-i, dă-i, nu-l lăsa!». Între timp a venit și polițistul, i-a luat o declarație jucătorului care a spus că eu i-am băgat mâna în gât. I-am spus că în orice caz în lumea asta există arbitrii bătuți de jucători, nu invers.

Alexandru Tâcmeanu (Petrăchioaia) este un jucător cunoscut în lumea arbitrilor pentru astfel de fapte. Pe carnetul său de legitimare are două pagini la rubrica de sancțiuni dictate împotriva sa, vă dați seama… Câte patru etape, câte patru etape, încontinuu primite.

Am fost la spital, mi s-a făcut un control tomograf și unul cervical, urmează să merg la INML, după care să merg la poliție pentru a depune plângere. Pentru a nu se spune că arbitrii vor bani, să nu existe discuții, toți banii dați de către instanță îi voi dona unei case de copii și nu îmi retrag plângerea, toleranță zero pentru agresori și huligani din partea mea”, a declarat Laurențiu Ciuchiță, pentru Ilfov Sport.

22385088 1604627522942959 362640915 n
Foto: Libertatea

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
paspa
paspa  •  09 Octombrie 2017, 10:55

Pentru asemenea huligani, toleranta zero. AJF Ilfov sa-i dea sanctiunea maxima iar instanta, condamnare cu executare. Totusi, vazand imaginile, nu stiu cum a ajuns acest arbitru sa dea drumul la joc in aceste conditii, dupa toate regulamentele nationale si internationale acest teren este inpracticabil. Stimati arbitrii, va rog, fiti fermi in decizii.

amicu
amicu  •  08 Octombrie 2017, 22:16

După atâtea antecedente, niste luni la mititica o sa ii prindă bine. Suspendat pe viață din orice activitate sportivă, nici macar sa se apropie de vreo arena sportivă

masinameaeata
masinameaeata  •  08 Octombrie 2017, 21:24

Felicitari d-le arbitru! Acest jucator trebuie suspendat pe viata, exclus din orice competitie sportiva si bagat la bulau, acolo cu siguranta isi va revizuii comportamentul.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează