FOTBAL  »  LIGA 4  »  ACADEMIA RAPID

VIDEO+FOTO Rapidul are un nou echipament » Pancu: "E un vis împlinit pentru mine"

Foto Academia Rapid +5   FOTO
Foto Academia Rapid

Articol de GSP - Publicat vineri, 03 noiembrie 2017 17:57

Academia Rapid va juca sâmbătă, de la ora 18:30, cu Metaloglobus, iar giuleștenii vor evolua într-un echipament nou începând cu această etapă.

"M-am apucat de fotbal datorită acestui echipament. L-am văzut la Ovidiu Burcă la birou în vară, când se puneau la punct detaliile noului proiect de la Rapid.

E un vis împlinit pentru mine, e o culoare extraordinară, pot să vă spun că mă simt împlinit", a declarat Daniel Pancu.

Academia Rapid e lider în Liga a 4-a, cu 29 de puncte după 11 etape, la o lungime peste CSA Steaua, care are însă un meci mai puțin.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
ucluj2011
ucluj2011  •  03 Noiembrie 2017, 21:05
Postat de khal_37 pe 03 Noiembrie 2017, 19:03

Idiotule care ai scris aceasta mizerie de articol...rapid nu mai exista, s-a desfiintat definitiv si irevocabil si o data cu el a fast ingropata si palmaresul si istoria-i mizera comunista.

Așa îți place ție să te minți datorită frustrării și urii față de Rapid. În REALITATE , Rapidul este la fel de REAL ca întotdeauna sub numele (deocamdată) de Academia Rapid. mai cercetează legile UEFA. ce se întîmplă la Rapid acum sa întîmplat cu nenumărate echipe din Europa , unele chiar mari. DACĂ Academia va reuși (și va reuși ți-o garantez eu) să cumpere de la cei care au falimentat echipa ce vor ei să cumpere.... atunci ALA ESTE Rapidul. deocamdată închiriază. Cine nu este legit și cine este clonă de clonă , este FCSB care PRIN LEGE nu mai are nici sigșă , nici CCE , nici nume nici... NIMIC , înafară de palmaresul cîștigat în perioada Becali... dar parcă tu nu ai ști asta!!!... știi dar îți place *** și să faci valuri pe uscat.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

dtdr
dtdr  •  03 Noiembrie 2017, 20:15
Postat de Marius Velcovici pe 03 Noiembrie 2017, 18:28

Platit tot de primarie ca la o orice echipa bugetara? :))

Mai bezevenchi, nu stiu ce hram porti si nici nu ma intereseaza, dar daca ai avea minte ai sta in banca ta aia din spate. In banca intai stau premiantii. Aia gandesc, pricep, tac si comenteaza constructiv. Tu nu le ai pe nici una din cele de mai sus si nici nu taci !

khal_37
khal_37  •  03 Noiembrie 2017, 19:03

Idiotule care ai scris aceasta mizerie de articol...rapid nu mai exista, s-a desfiintat definitiv si irevocabil si o data cu el a fast ingropata si palmaresul si istoria-i mizera comunista.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează