FOTBAL  »  LIGA 4  »  AFC RAPID - ACADEMIA RAPID 0-3

VIDEO Tensiuni după AFC Rapid - Academia Rapid 0-3 » Fanii au chemat ambele echipe la raport: "Nu trebuia să intrați pe teren!"

FOTO: Captură
FOTO: Captură

Articol de - Publicat sambata, 30 septembrie 2017 20:04

Fanii Rapidului au fost puși astăzi într-o situație extrem de neplăcută, fiind nevoiți să asiste la duelul dintre AFC Rapid și Academia Rapid din Liga a 4-a, formațiile care susțin că sunt continuatoarele echipei înființate în 1923.

Academia Rapid, echipa susținută de Primărie, s-a impus cu 3-0, dar nimic nu i-a stopat pe fani să-și exprime nervozitatea la final. Reuniți la Peluza Nord, fanii au chemat după meci ambele echipe la raport, reproșându-le jucătorilor că au acceptat să joace o asemenea partidă.

Reporterul GSP.RO prezent la meci a surprins discursul dur rostit de unul dintre liderii de galerie ai vișiniilor. Daniel Niculae, atacantul Academiei Rapid, s-a implicat și el în dialog.

Lider galerie Rapid"Nici nu trebuia să intrați în teren în * mea! Trebuia să îi respectați pe Pancu și pe Niculae. Ăștia sunt zeii noștri aici în stadion.

Daniel Niculae: Ce vină au ei?

Lider galerie Rapid: S-a făcut un lucru foarte urât. În primul rând, nu trebuia să veniți să jucați în casa noastră.

Daniel Niculae: Bocciule (n.r. liderul galeriei), n-au ei nicio vină. Au jucat, vor să demonstreze. Ei sunt rapidiști.

Lider galerie Rapid: Băi Nico, ei nu trebuiau să demonstreze la Liga 4 nimic. Trebuie să ne respectăm între noi, să stea și ei aici să se bucure alături de noi"

 

”Nici nu trebuia să intrați pe teren!” Nervi întinși la maxim după meciul Rapid - Rapid: http://bit.ly/2fzg4aj

Posted by Gazeta Sporturilor on 30 Septembrie 2017

Vezi și: VIDEO + FOTO 3 goluri în ineditul AFC Rapid - Academia Rapid » Pancu a ieșit accidentat: "O tristețe de meci. Să rămână o echipă și la noi, și la Steaua, și la Dinamo!"

"A fost o tristețe de meci. Trebuie să-l uităm cât mai repede. Noi avem marca și culorile închiriate. Au fost foarte puțini suporteri pentru că nu au știut cum să reacționeze la această situație. Ne dorim să rămână o singură echipă. Organele statului vor decide care echipă e cea adevărată.

La început eram ironici cu FCSB, dar uitați-vă acum. Cred că e spre binele sportului să rămână o echipă și la noi și la Steaua și la Dinamo. O să ne străduim să oferim spectatol cu CSA Steaua. Interesul în rândul suporterilor e foarte mare", a mărturisit atacantul de 40 de ani al Academiei Rapid" Daniel Pancu

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
magura
magura  •  01 Octombrie 2017, 11:15

fanii au chemat după meci ambele echipe la raport? :)))))))))))))) asta e super tare... :))))))))))))))) Auzi... LA RAPORT... ca pe niste caini... Jenant...

ucluj2011
ucluj2011  •  30 Septembrie 2017, 21:04

Asta aveau de gînd cei de la Academia Rapid de la început , dar acel josnic om , Manoliu nu a primit funcția de președinte de club și a spus că el nu vrea să facă fuziunea , dar oricum asta se va întîmpla. AFC-ul nu va prinde returul campionatului. Au dreptate suporterii să fie supărați.

sexilian
sexilian  •  30 Septembrie 2017, 20:56

FUZIUNE URGENT

Vezi toate comentariile (3)
Comentează