FOTBAL  »  LIGA 4  »  FC U CRAIOVA

VIDEO Victorie cu scandal pentru FC U Craiova în Liga a 4-a: "Am fost bruscat și amenințat de oamenii lui Mititelu!"

foto: facebook fc universitatea craiova
foto: facebook fc universitatea craiova

Articol de GSP - Publicat sambata, 14 octombrie 2017 19:12

FC U Craiova, echipa lui Adrian Mititelu, și-a mai trecut azi o victorie la scor în cont, 5-0 acasă cu Jiul Podari, și se menține la 8 puncte distanță de Dunărea Calafat în fruntea Ligii a 4-a Dolj. 

Alb-albaștrii au punctaj maximum după 10 runde și un golaveraj impresionant: 63-6!

INCIDENT ÎN TIMPUL MECIULUI

Ziaristul Bogdan Ciurezu, de la Jurnal de Craiova, susține că Mititelu i-ar fi interzis să mai transmită meciul live cu telefonul pe pagina de facebook a publicației, deși la precedentele partide nu a avut probleme.

Mai mult, Ciurezu acuză că oamenii patronului oltean l-ar fi bruscat: "Un apropiat de-al lui Mititelu m-a împins și mi-a zis să plec de la stadion! Iar portarul Craiovei, Andrei Preda "Gogoașă", m-a amenințat și mi-a transmis să nu mai calc pe la vreun meci al echipei". 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
314722165663078
Bogdan Ciurezu  •  16 Octombrie 2017, 08:49

Este un loc public . Puteam sa fiu anuntat inaintea inceperii meciului nu in fata a 2500 de spectatori . Se doreste altceva doar ca nu am sa spun aici ce .. https://www.youtube.com/watch?v=yPCgz0ldgnc&feature=youtu.be

106452019897999
Eduard Girnita  •  15 Octombrie 2017, 06:27

Pai deh ma Ciurezule daca scrii numai prostii este normal sa sa supere si Mititelu, nu? Voi, ziaristii credeti,in prostia voastra, ca numai voi aveti dreptate pe lumea asta. Ete ca nu e chiar asa si d'aia aveti parte de astfel de tratamente.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează