FOTBAL  »  LIGA 2  »  DECIZIE

A revenit la munca de jos! Unde a ajuns Mihai Costea la 2 ani de la ultimul meci oficial

Articol de GSP - Publicat vineri, 28 august 2015 17:22

Liber de contract după plecarea de la Steaua, Mihai Costea (27 de ani) nu mai are pretențiile de altădată și acum a ajuns să se antreneze cu o echipă din Liga a 2-a.

"Nilă", care este originar din Drăgășani, la 54 de kilometri de Rîmnicu Vîlcea, le-a cerut celor de la CSM Rîmnicu Vîlcea să-l primească la antrenamente.

Jucătorul a fost acceptat de Alexandru Pelici, însă sînt șanse mici ca acesta să rămînă la formația din Oltenia.

Ultima oară cînd Mihai Costea juca într-un meci oficial se întîmpla în Cupa României, pe 26 septembrie 2013, cînd Steaua cîștiga cu Avîntul Bîrsana, scor 4-0.

"Mihai Costea ne-a cerut acceptul să facă doar cîteva antrenamente cu echipa, pînă îşi va găsi un nou angajament. Nu se pune problema să rămînă la CSM, lotul nostru fiind stabilit în urmă cu cîteva săptămîni”, a declarat antrenorul Alexandru Pelici pentru voceavîlcii.ro.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (20)
ftwraku
ftwraku  •  29 August 2015, 20:51

Nu inteleg de ce s-a scris atat de mult despre asta. De ce s-a scris atat de mult despre Cristea...Apoi daca analizezi,vezi preocuparile din tara asta si sa intelegi de ce suntem niste gaste in Europa. Mare stire,se antreneaza asta cu o echipa de liga a 2 a,ce sa zic....BOMBA,SOC,INCREDIBIL!

iobag
iobag  •  29 August 2015, 02:43
Postat de bvd_magheru pe 29 August 2015, 00:53

Bai *** !! Nu ma intereseaza Mutu cu atit mai mult persoana lui dar jucatorul Mutu a inscris mai mult de 100 de goluri in seria A sau/si in Cupa Italiei . Nu sunt muti fotbalisti care au inscris atiea goluri acolo

Tocmai ,jucatorul mutu dupa cum o spui si tu . Fotbalistii mai lasa urme si cand trec pe la echipe mari sau cand fac echipe mici sa fie mari . mutulica a lasat in urma 2 titluri la o echipa in care era rezerva si alea retrase de calciopoli . Bine ca a dat 100 de goluri ca sa fie popular ca circar in locuri exotice. Adica un rebut . La fel ca tine

bvd_magheru
bvd_magheru  •  29 August 2015, 00:53
Postat de iobag pe 28 August 2015, 22:57

Mutu putea sa fie fotbalist .a ramas doar jucator de fotbal .nila nici atat

Bai *** !! Nu ma intereseaza Mutu cu atit mai mult persoana lui dar jucatorul Mutu a inscris mai mult de 100 de goluri in seria A sau/si in Cupa Italiei . Nu sunt muti fotbalisti care au inscris atiea goluri acolo

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (20)
Comentează